Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što vi mislite?

Odluka koja je promijenila sve: Je li ovo bio crveni karton Nanija ili ne?

Turski sudac Cuneyt Cakir isključio je Nanija u 56. minuti spektakla na Old Traffordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O crvenom kartonu Nanija bruji cijeli nogometni svijet, baš kao i o golčini Luke Modrića tri minute kasnije. Cuneyt Cakir pokazao je izravni crveni karton Naniju u 56. minuti nakon starta nad Alvarom Arbeloom. Nani je visoko podignuo nogu te s njome letio dok nije naletio na Španjolca.

>> Giggs protiv Roya Keanea: 'Ovo je najgora odluka od 2. Svjetskog rata!'

>> Ovo je neprijatelj broj 1 na Otoku: Turčin koji mrzi Engleze

>> Ferguson nije došao na presicu: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

Arbeloa se valjao po podu, ali i Nani koji je isključen kad se pridigao. Old Trafford na čelu s Alexom Fergusonom bili su bijesni i u šoku. Kako? Zašto? Je li to moguće?

Bio je to trenutak koji je prelomio utakmicu, a Modrić i Ronaldo u sljedećih su 15-ak minuta riješili ostalo. Do tog trenutka United je kontrolirao situaciju na terenu.

Mnogi suci bi ovo kaznili samo sa žutim, no turski sudac jedan je od najboljih koje UEFA ima. Baš zato će kritike dobrog dijela nogometnih fanova biti još žešće.

Jose Mourinho je rekao žuti, madridska Marca vrišti kako je ipak bio žuti karton, no široko je to slobodno sudačko uvjerenje.

Što vi mislite, je li Nani napravio start za crveni karton?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider