Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
1000. utakmica i onda ovo

Giggs protiv Roya Keanea: 'Ovo je najgora odluka od 2. svjetskog rata!'

Vjerojatno jedan od rijetkih ljudi iz Velike Britanije koji vjeruje da je vezni igrač Manchester Uniteda Nani zavrijedio crveni karton u susretu protiv Real Madrida je bivši "crveni vrag" Roy Keane...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United vodio je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Reala 1-0 kada je Nani neoprezno išao na jednu loptu, te čepovima kopačke u skoku udario Alvara Arbelou u područje trbuha. I dok je crveni karton šokirao apsolutno sve, nije i Keanea.

>> Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

>> Odluka koja je promijenila sve: Je li ovo bio crveni karton Nanija ili ne?

>> Ovo je neprijatelj broj 1 na Otoku: Turčin koji mrzi Engleze

''Sudac je ispravno postupio. To je bila opasna igra - crveni karton! Uzeo je nekoliko minuta, posavjetovao se sa svojim pomoćnicima i smireno odlučio da je to bilo za crveni. Neovisno da li je Nani bio svjestan da mu Arbeloa dolazi u susret ili ne, to je bila opasna igra, odnosno crveni karton'', zaključio je bivši igrač Uniteda, Irac Keane koji je u svađi s Fergusonom.

S Keanom se očito ne slaže Velšanin Ryan Giggs (39), koji je u sinoćnjoj utakmici upisao 1000. nastup u dresu Uniteda:

''Ovo je najgori crveni karton koji sam ikada vidio. U 30-im godinama prošlog stoljeća bilo je nekoliko šokantnih sudačkih odluka, no od završetka II. Svjetskog rata (1945. godine) ovo je najgora sudačka odluka koju sam vidio!''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider