Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve su mu iskopali

Ovo je neprijatelj broj 1 na Otoku: Turčin koji mrzi Engleze

Turski nogometni sudac Cüneyt Çakιr ponovno je neprijatelj broj 1 u Engleskoj, nakon što je u utorak navečer pomalo kontroverzno dodijelio Naniju crveni karton, a samim time omogućio preokret Real Madrida u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Engleskoj su se odmah nakon susreta pojavile teorije zavjere da je United jednostavno morao ispasti u ovome susretu. Čak je i uoči utakmice engleski klub bio nezadovoljan izborom glavnog suca, koji, kako oni tvrde, ne voli Engleze. Naime, Turčin je u posljednjih godinu dana dodijelio četiri crvena kartona engleskim momčadima u europskim natjecanjima, te jedan engleskoj reprezentaciji!

>> Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

>> Odluka koja je promijenila sve: Je li ovo bio crveni karton Nanija ili ne?

Osim u sinoćnjem susretu, Cüneyt Çakιr dodijelio je crveni karton Garyju Cahillu iz Chelseaja u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu protiv Corinthiansa, Stevenu Gerrardu u kvalifikacijskom susretu Engleske i Ukrajine za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, Johnu Terryju u polufinalu prošlosezonskog izdanja Lige prvaka u utakmici Barcelone i Chelseaja, te naposljetku Mariju Balotelliju u dvoboju osmine finala Europa lige između Manchester Cityja i Dinama iz Kijeva, također prošle sezone.

Recimo i da je turski sudac bio djelitelj pravde Unitedu u dva navrata i prošle sezone, te u nijednom momčad Sir Alexa Fergusona nije uspjela pobijediti (Benfica i Athletic Bilbao).
Kad smo već kod Fergusona, recimo i da se škotska trenerska legenda nije jučer pojavila na konferenciji za novinare nakon utakmice!

Britanskim medijima se također poput munje proširila vijest da Cüneyt Çakιr ima svoj profil na društvenoj mreži Twitter, te da prati samo dva ne-turska kluba. Prvi je Barcelona, a drugi je Real Madrid! No, turski izvori tvrde da je taj profil lažan, odnosno da turski sudac nije vlasnik istoga. Također, Cüneyt Çakιr često dolazi u Španjolsku na ljetovanje, ili barem tako tvrde britanski mediji.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider