Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zabio je 'bijesni' pogodak'

'Modrić je pokazao klasu, ovo je vrhunac njegove karijere!'

"Utakmica na Old Traffordu bila je utakmica karijere Luke Modrića", piše BBC...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogodak Manchesteru te nevjerojatna transformacija igre koju je Realu na Old Traffordu priuštio Luka Modrić naišli su na oduševljenje stranih medija. Hrvatski veznjak ispao je i više od Mourinhovog 'džokera s klupe' jer njegov učinak protiv Uniteda nije rezultirao samo plasmanom u četvrtfinale Lige prvaka već možda i spasom cjelokupne sezone.

>> Mourinho gospodski priznao: 'Ispala je bolja momčad'

>> Odluka koja je promijenila sve: Je li ovo bio crveni karton Nanija ili ne?

>> MODRIĆEV GOL ŽIVOTA i crveni Naniju okrenuli sve: Real prošao dalje!

"Ušao je umjesto Arbeloe, a Madrid je onda počeo pritiskati na izjednačenje protiv Uniteda oslabljenog za jednog igrača. Pokazao je svoju klasu i viziju istog trenutka. Zabio je 'bijesni' pogodak za izjednačenje sa 25 metara", piše Goal.com koji ga je ocijenio s odličnom 3,5 koliko ima i Raphael Varane te Sami Khedira. Ronaldo je ocijenjen sa 3, a jedini je četvorku dobio Diego Lopez.

I BBC hvali Modrića, neovisno što je eliminirao engleski klub iz Lige prvaka.

"Modrić je imao uspona i padova otkako je otišao u Madrid, ali ovo večeras vrhunac je njegove dosadašnje karijere", smatraju na BBC-u.

Španjolska Marca opisala je Lukin pogodan 'luksuznim'.

Dežurni statističari već su izračunali da je Modrić imao samo jedno loše dodavanje od 35 kolko ih je izveo na Old Traffordu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider