Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki transfer

Ima li zvijezda Borussije Dortmund zaista dogovor s Real Madridom?

Tvrdnje španjolske Marce da će njemački reprezentativac Ilkay Gündogan sljedeće ljeto preći iz Borussije Dortmund u Real Madrid demantirao je igračev otac Irfan…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski dnevnik je nedavno objavio informaciju kako će 23-godišnji vezni nogometaš iduće godine doći na Santiago Bernabeu, uz odštetu od 30 milijuna eura. Špekulacije je pojačao i prekid pregovora između Borussije i Gündogana oko novog ugovora. No, stariji Gündogan tvrdi da glasine oko Reala nisu istinite.

>> Ancelotti uzvratio Ozilu: Koga se to bojao u Realu?

>> Uzbuna u Realu zbog Ronalda: Sad je stvarno dosta!

>> Konačni obračun: Real sprema 'čistku', velike zvijezde na 'crnoj listi'!

„Nema dogovora između Ilkaya i Real Madrida. Jedini razlog zbog kojeg su pregovori s Borussijom Dortmund stavljeni na čekanje je taj da ga ne želimo uznemiravati dok se oporavlja od ozljede. Naravno da i dalje postoji mogućnost da će produljiti ugovor“, rekao je Irfan Gündogan za Kicker.

Ilkay Gündogan je zbog ozljede leđa izvan terena praktički od početka sezone, a očekuje se da bi mogao zaigrati prije kraja jesenskog dijela Bundeslige. Ugovor s Dortmunđanima ga veže do ljeta 2015. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider