Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuku mučki s leđa

Uzbuna u Realu zbog Ronalda: Sad je stvarno dosta!

Predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu dozlogrdilo je gledati kako njegovog najboljeg igrača Cristiana Ronalda „mlate“ protivnički braniči…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je odlučio je nešto poduzeti kako bi zaštito svoju najveću zvijezdu od pogibeljnih startova suparničkih nogometaša.

>> Konačni obračun: Real sprema 'čistku', velike zvijezde na 'crnoj listi'!

U „kraljevskom klubu“ iznimno su zabrinuti zbog toga što je Ronaldo sve češće završava utakmice ozlijeđen. Nakon utakmice u Torinu s Juventusom, Ronaldo je ponovno morao na rehabilitaciju.

Gležnjevi su mu natečeni i pitanje je hoće li igrati u sljedećem kolu Primere. Navodno ne može navući kopačke. Prema informacijama madridskih medija bliskih Realu, Perez misli kako Ronaldo nije dovoljno zaštićen od strane sudaca koji, prema njihovom mišljenju, previše često toleriraju startove s leđa na njegova najboljeg igrača.

Smatra kako je Ronaldo u utakmici s Barcelonom i nekoliko puta brutalno sasječen s leđa po gležnjevima, a da protivnički igrači nisu dobili ni žute kartone.

Nije jasno što će Perez konkretno poduzeti po tom pitanju, ali kritičari tvrde kako je to samo još jedan oblik Realova pritiska na suce.

Katalonski mediji uzvraćaju kako je Real ionako previše protežiran od strane sudačke organizacije. Podastiru podatak da je Ronaldo gotovo četvrtinu svojih prvenstvenih pogodaka u dresu Realu postigao iz jedanaesteraca. Točnije 23 posto. Samo ove sezone postigao je četiri od svojih ukupno 13 golova u Premiri s „bijele točke“, dok je Lionel Messi jednom poentirao iz jedanaesterca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider