Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klopp na mukama

Evo u kojim sastavima će se sudariti uzdrmani Real i 'osakaćena' Borussia

Real Madrid dočekuje Borussiju Dortmund u prvoj utakmici četvrtfinalu Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia Dortmund će u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida najvjerojatnije izaći na travnjak Santiago Bernabeua u sljedećem sastavu: Weindenfeller – Piszcek, Sokratis, Hummels, Durm – Sahin, Kehl – Reus, Mkhitaryan, Grosskreutz – Aubameyang.

U odnosu na prošlosezonski okršaj u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Jürgenu Kloppu će nedostajati čak sedam igrača: Subotić, Gundogan, Błaszczykowski i Schmelzer su ozlijeđeni, Bender se tek oporavio i neće krenuti od prve, dok je Lewandowski suspendiran, a Götze je prešao u Bayern.

Evo u kojim sastavima će se sudariti uzdrmani Real i 'osakaćena' Borussia

Ronaldo pod velikim pritiskom: Navijači Reala žele trofeje, dosta im je gubitnika!

Kehl, Sahin i Grosskreutz prošle sezone su bili na klupi, a sada će najvjerojatnije startati od prve minute. Armenac Mkhitaryan vjerojatno je jedini novi igrač Dortmunda koji bi se mogao naći u njegovoj prošlosezonskoj udarnoj momčadi. Prošlosezonska i ovosezonska momčad Dortmunda koja će izaći na megdan Madrižanima razlikuju se kao nebo i zemlja pa stoga ne treba čuditi što je Real apsolutni favorit.

Najveće svjetske kladionice plaćaju pobjedu Reala između 1.35 i 1.40, a koeficijent na prolaz „kraljevskog kluba“ kreće se oko 1.20.
Međutim, ni na Bernabeuu ne vlada idila, Madrižani također imaju svojih problema. Osim neraščišćenih odnosa s publikom koja je zviždala najvećim zvijezdama na posljednjoj utakmici protiv Raya, Realova momčad ima problema s ozljedama. Od ranije su izvan stroja Khedira i Arbeloa, a odnedavno Jesse i Marcelo, koji se ozlijedio u ponedjeljak na treningu, no vraća se Luka Modrić koji je prebolio virozu. Na vrata se vraća Ikera Casillas, a umjesto Marcela poziciju lijevog bočno držat će Coentrao. Sastav Reala trebao bi ovako izgledati: Casillas – Carvajal – Pepe, Ramos, Coentrao – Modrić, Xabi Alonso, Di Maria – Bale, Benzema, Ronaldo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider