Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
šarić briljirao

Što se to događa? Katar ludim preokretom izbacio Njemačku!

Ludi dan na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj. Nakon Danske u osmini finala turnira oprašta se i aktualni europski prvak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što se to događa na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj? Nakon olimpijskih prvaka Danaca, koji su senzacionalno poraženi od Mađarske, u osmini finala turnira oprostili su se još jedni favoriti za zlato - Nijemci! Aktualni viceprvak svijeta Katar je slavio s 21:20.

Njemačka je u 46. minuti imala +4 (17:13), no onda se na vratima Katara razbranio Šarić. Zaključao je svoja vrata i u preostalih 14 minuta dopustio njemačkoj mašineriji da zabije samo tri gola. Susret je završio s 15 obrana uz 43 posto uspješnosti.

Rafael Capote izbušio je Nijemce s devet pogodaka iz 17 pokušaja, dok je s druge strane u potpunosti zaustavljen najbolji strijelac momčadi - Uwe Gensheimer. Zanimljivo, Njemačkoj nije bio dosuđen nijedan sedmerac u cijeloj utakmici, pa je tako Gensheimer ostao bez pogotka. Patrick Groetzki i Holger Glandorf zabili su po četiri pogotka.

Ovakav rezultat znači da će Slovenija Veselina Vujovića, koja je u subotu slavila protiv Rusije, igrati protiv još uvijek aktualnog viceprvaka svijeta Katara. Pobjednik tog dvoboja ići će na pobjednika susreta između domaćina Francuske i Švedske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider