Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Cure, samo jako!

Ne ovisimo sami o sebi: Evo što Kraljicama šoka treba da se plasiraju u završnicu SP-a

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija napravila je velik korak prema četrvrtfinalu SP-a.

Slavlje hrvatskih rukometašica (Foto: Afp)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija napravila je velik korak prema četvrfinalu Svjetskog prvenstva koje se održava u Švedskoj. Kraljice šoka svladale su Crnu Goru 26:25 u zaista šokantnoj završnici koja je mogla otići na bilo koju stranu.

Marijan Kustić i Zlatko Dalić Kustić zadovoljan odlukom Vlade: ''Za koju godinu naša stadionska infrastruktura bit će puno bolja'' divider

Srećom po nas, Crnogorka Grbić je u zadnjim sekundama utakmice pucala pokraj gola i dala nam veliku priliku da se plasiramo u završnicu Svjetskog prvenstva.

Pred djevojkama Ivice Obrvana su još dvije utakmice, u subotu ih čeka Kamerun, dok će vjerojatno biti ključna utakmica u ponedjeljak protiv reprezentativki Mađarske. Nažalost, naše djevojke ne ovise same o sebi, već moraju navijati za domaće Šveđanke.

Ozljeda Marte Batinović Agonija Hrvatice na golu Crne Gore: Teška ozljeda naše nekadašnje najbolje rukometašice divider

Prve dvije reprezentacije iz grupe prolaze u četvrtfinale, Crna Gora i dalje je na vrhu zbog perfektno odrađenog prvog kruga, tako da našim curama treba pobjeda Švedske protiv Crne Gore i, naravno, naša dva trijumfa.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider