Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
teško gledati...

Agonija Hrvatice na golu Crne Gore: Teška ozljeda naše nekadašnje najbolje rukometašice

Hrvatica na golu Crne Gore Marta Batinović teško se ozlijedila u 17. minuti prvog poluvremena protiv Hrvatske.

Galerija Marta Batinović Tea Pijević tješi Martu Batinović Ozljeda Marte Batinović +1 Marta Batinović

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija sastala se s Crnogorkama u drugom krugu Svjetskog rukometnog prvenstva za žene koje se održava u Švedskoj.

Dvije Hrvatice igraju za susjednu nam Crnu Goru, Matea Pletikosić i Marta Batinović, a baš se potonja teško ozlijedila u 17. minuti prvog poluvremena.

Hrgović protiv McKeana Nova neizvjesna situacija za Hrgovića: Eventualni Joshuin poraz donio bi mu nove probleme divider

33-godišnjakinja je završila na parketu nakon što je nezgodno primila loptu u raskoraku, a njezin vrisak i previjanje u bolovima odmah su dali na znanje da se radi o teškoj ozljedi.

Tea Pijević tješi Martu Batinović Tea Pijević tješi Martu Batinović (Foto: Profimedia)

Batinović je dosad bila statistički najbolja vratarica na Svjetskom prvenstvu, u prvom krugu natjecanja upisala je čak 37 obrana, devet od prve najbliže pratiteljice.

Martu Batinović iznose s terena Martu Batinović iznose s terena (Foto: Profimedia)

Batinović je 2015. bila proglašena najboljom rukometašicom Hrvatske, nakon nesuglasica sa Savezom i nepozivanja u izabranu vrstu odlučila se odjenuti dres Crne Gore, u čijoj je Budućnosti provela pet godina, od 2013. do 2018. zadržala se u crnogorskom glavnom gradu.

Batinović posljednje četiri godine igra u Rumunjskoj, dvije je godine provela u Ramnicu Valceai, a trenutačno nastupa za Gloriju Buzau.

Ozljeda Marte Batinović Ozljeda Marte Batinović (Foto: Profimedia)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider