Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
BIVŠI IZBORNICI IZNENAĐENI

Lino Červar i Slavko Goluža prokomentirali incident Denisa Buntića

Bivši hrvatski rukometni izbornici kratko su prokomentirati teško zlodjelo za koje se tereti bivši reprezentativac, Denis Buntić.

Denis Buntić i Slavko Goluža 2011. godine (Foto: Ante Čizmić / Cropix)

Nije puno sportaša dosad prokomentiralo situaciju Denisa Buntića, koji je pretukao svoju suprugu Klaru, zbog čega je priveden, ali vrlo brzo i pušten na slobodu te se čeka nastavak cijelog slučaja.

Danas je u javnost izašla i audiosnimka cijele situacije, koju je supruga napravila, svjesna što će se nedugo nakon početka snimanja dogoditi. 

No, slučaj i dalje izaziva puno pažnje, posebno nakon novih detalja koji se svako malo pojavljuju, poput onih da je njegova majka zaposlena na sudu koji ga je pustio na slobodu.

Červar i Goluža iznenađeni i tužni

Isto tako, mediji pokušavaju doći do što više informacija i mišljenja, pa je tako Dnevnik Nove TV kontaktirao dva bivša Buntićeva izbornika u reprezentaciji. Linu Červara, koji ga je u nju i uveo te Slavka Golužu.

Otkrivaju kako je Červar iznenađen, da osuđuje obiteljsko nasilje te da Buntić tijekom boravka u reprezentaciji nikad nije pokazao takvo ponašanje.

Goluža je tužan, poznaje Buntića na terenu i izvan njega te mu na kraj pameti nije bilo da on može tako nešto napraviti.

Buntić je dugo igrao u reprezentaciji te je zaradio medalje s pet velikih natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider