Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Luka, ne ostavljaj nas!"

VIDEO Detalj koji je rasplakao navijače Reala: Pogledajte što je radio Modrić dok su suigrači slavili s tribinama

Dok su drugi slavili Luka Modrić je stao iza i upijao veliko slavlje kao da se oprašta od El Clasica. Luka, ne ostavljaj nas, pišu mu uplakani navijači Reala.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Nogometaši Real Madrida sinoć su dobili Barcelonu 3:2 na prepunom Santiago Bernabeu, a Luka Modrić ponovo je briljirao. Kako stvari sada stoje, kapetan Vatrenih je bez ugovora i ovo bi mu mogao biti posljednji El Clasico u karijeri.

Mnogi navijači Kraljevskog kluba zazivaju njegov ostanak još godinu dana, a jedan detalj po završetku susreta tifozima Reala zasuzio je oči, dok su igrači Reala slavili veliki preokret s tribinama, Luka je sve upijao i gledao kao da se oprašta od Bernabeua.

Luka Modrić Španjolci nakon Realova slavlja u El Clasicu plasirali ekskluzivu: "Modrić želi još jednu godinu u Madridu" divider

Barca je dvaput vodila u Madridu, ali Real je u završnici sve okrenuo i slavio 3:2 te napravio veliki korak ka naslovu prvaka Španjolske. Hrvatski maestro odigrao je cijelu utakmicu, po tko zna koji put potvrdio kako je i dalje sposoban za najvišu razinu, ali nije sigurno da će ponovo ikad imati priliku stati na megdan velikom klupskom rivalu svog kluba.

Luka Modrić Modrić se oglasio i poslao snažnu poruku: "To što često preokrećemo nije slučajnost, nego..." divider

Emotivna scena slomila je pojedine navijače na društvenim mrežama koji su zaplakali na trenutak kad je Modrić s leđa gledao slavlje svojih suigrača s oduševljenim navijačima Reala. Poslije nekoliko trenutaka pridružio se slavlju zapljeskavši na taj dirljiv trenutak kao da se oprašta od najvećeg derbija u nogometnoj povijesti.

Lukin ugovor istječe na koncu tekuće sezone, u kojoj je igrao manje nego prijašnjih i zbog tog statusa često bio nezadovoljan. Ponuda za nastavak karijere ima dovoljno, međutim čini se kako bi on najradije ostao još godinu dana u Madridu.

Luka Modrić VIDEO Ovo što je Modrić napravio protiv Barce ne radi gotovo nikada, ali sreće nije bilo divider

Ancelotti mu ove sezone daje manje minuta nego inače, međutim ne može se požaliti na njega kad mu ih konačno pruži. Prema nekim pričama Luka bi za ostanak morao prihvatiti još manju plaću i još slabiju minutažu nego što ima ove godine. Za lovu mu vjerujemo nije problem, ali uzeti minute takvom šampionu…

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Luka Modrić Modrić nosio kapetansku traku protiv Barce, ugledni list zaključio: "Vječna desetka, njegova je kvaliteta bez premca" divider

Tablica La Lige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider