Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika tri boda

VIDEO Heroj Modrih za Dnevnik Nove TV: ''Ovo sam mogao samo sanjati. Dinamo je najvažniji''

Sandro Kulenović razgovarao je s našim Markom Šepatom nakon velike pobjede protiv Lokomotive.

Nogometaši Dinama upisali su nova tri boda protiv Lokomotive u teškoj utakmici odigranoj na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Sandro Kulenović u 60. minuti susreta kada je zatresao mrežu na asistenciju Francuza Maximea Bernauera. Tako su Modri, makar privremeno, preskočili Rijeku na prvom mjestu SuperSport HNL-a.

Ivan Perišić Perišić objavio 10 fotografija i poslao znakovitu poruku: Je li ovo potvrda da ostaje u Hajduku? divider

A zanimljivo je bilo i nakon utakmice gradskih rivala, posljednji zvižduk suca Bela označio je veliko slavlje na tribinama, ali i na terenu.

Jakirović je inzistirao na Kulenoviću

Heroj Dinama je baš Kulenović, kojeg je Jakirović sam vratio u Maksimir, tek je u prosincu postigao svoj prvi prvenstveni pogodak, a sada je u pravoj golgeterskoj formi.

''Jako teška utakmica, spremali smo se i očekivali da će tako biti. Lokomotiva je jako dobra momčad. Dobro smo branili njihove kontre, imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Nismo dali da nervoza uđe u nas, bili smo mirni, znali da će prilika doći, iskoristili smo jednu i uzeli tri boda'', rekao je nakon utakmice za Novu TV i dodao:

Bruno Fernandes Manchester United za dlaku izbjegao povijesnu blamažu! Imali su 3:0 protiv drugoligaša, ali prošli na jedvite jade divider

''Nevistić je dobar golman, pokazao je to danas. Naš najveći adut je da imamo više pojedinaca koji mogu iskočiti, ovisno o protivniku i utakmici. Imamo jako kvalitetnu momčad i širinu'', rekao je o svom vrataru koji je danas nekoliko puta sjajno reagirao.

Kulenović je dugo čekao svoju priliku u Dinamu, a napokon je došao na red, objeručke prihvatio izazov. Kulenović je i miljenik navijača čiju veliku podršku ima s tribina.

''Najvažniji je Dinamo''

''To je san snova, nisam mogao ni sanjati da će se tako nešto dogoditi. Jako sam sretan, emotivan, jako mi puno znači. Najvažniji je Dinamo. Ako u ovako teškoj i napetoj sezoni mogu pomoći svojoj ekipi na bilo koji način, naravno da sam sretan'', iskreno će.

Mrtva trka traje u prvenstvu, Dinamu slijedi Varaždin, ali gleda se i prema Rijeci.

Josip Stanišić VIDEO Stanišić heroj Apotekara, spasio savršeni niz golom u 97. minuti! divider

''Ne bih pričao o Rijeci, sljedeća postaja je Varaždin. U prvom dijelu sezone smo imali negativno iskustvo tamo, uzeli smo samo bod, tako da idemo utakmicu po utakmicu'', zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider