Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iscrpljeni Luka

Modrić se oglasio i poslao snažnu poruku: "To što često preokrećemo nije slučajnost, nego..."

Vodeći Real Madrid ima 81 bod, a drugoplasirana Barcelona 70 šest kola prije kraja prvenstva.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je u nedjelju navečer s kapetanskom vrpcom oko ruke predvodio Real Madrid u pobjedi od 3:2 nad Barcelonom, rekao je da njegovoj ekipi preostaje "još samo malo" do osvajanja španjolskog prvenstva.

"Ova pobjeda približila nas je osvajanju prvenstva. Ondje smo gdje smo htjeli biti, s 11 bodova prednosti, pa nam ostaje još samo malo da osvojimo ligu", izjavio je 38-godišnji Modrić za televiziju Real Madrid TV.

Vodeći Real Madrid ima 81 bod, a drugoplasirana Barcelona 70 šest kola prije kraja prvenstva.

"Još jedna velika noć na Bernabeuu"

Publika na stadionu Santiago Bernabeu "stvorila je spektakularan ambijent" u najvećem derbiju poznatom kao El Clasico, rekao je hrvatski veznjak.

"Bila je ovo velika noć u kojoj smo odigrali sjajnu utakmicu", napomenuo je Modrić.

Kraljevski klub gubio je s 0:1 i 1:2 pa nadoknadio zaostatak, a onda pogotkom Judea Bellinghama u 91. minuti postavio konačnih 3:2.

"Premda smo dva puta rezultatski zaostajali, bili smo uporni, vjerovali smo u pobjedu, igrali dobro, pritiskali, a zatim i preokrenuli. Bila je to jednostavno još jedna velika noć na Bernabeuu, kao i puno puta dosad", rekao je Modrić.

Bila mu je to 34. utakmica protiv Barcelone od kada je u ljeto 2012. došao u Real Madrid.

"To što često preokrećemo rezultat nije slučajnost. To je rezultat vjerovanja u pobjedu i nevjerojatnog karaktera", naglasio je Modrić, najstariji igrač u svlačionici.

"Još veći značaj zbog 120 minuta u Manchesteru"

Real Madrid tako je ostvario drugu značajnu pobjedu ovaj tjedan. U srijedu je boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv Manchester Cityja izborio polufinale Lige prvaka.

"Došli smo s te teške utakmice, u kojoj nas je 120 odigranih minuta iscrpilo fizički i psihički, pa ova pobjeda ima još veći značaj", rekao je Modrić, koji je protiv Barcelone odigrao čitavu utakmicu.

"No pokazali smo da smo fizički dobri, a i motivirani kada igramo pred svojom publikom. Moramo sada ovako nastaviti do kraja sezone", poručio je.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider