Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi su potreseni

Tužna vijest iz BiH: Nogometaš umro od srčanog udara, klub povukao šokantan potez

Irfan Mešić preminuo je na niželigaškom susretu BiH nogometa između Turije i Stjepan Polja.

Irfan Mešić (Foto: Facebook)

Iz Bosne i Hercegovine stiže užasna vijest. Irfan Mešić, 35-godišnji nogometaš Turije, preminuo je na niželigaškom susretu protiv Stjepan Polja.

Nesretni nogometaš doživio je srčani udar, zbog čega je utakmica prekinuta pri rezultatu 1:1, a kasnije je stigla vijest da je umro od posljedica srčanog udara. Nakon događaja koji je sve potresao u klubu su se odlučili na nesvakidašnji potez – u čast preminulog Mešića ugasit će klub:

"Skrhani bolom i teškim izborom sudbine obavještavamo da FK Turija automatski prestaje s radom. Uvijek si ostavljao znoj i srce na terenu, zamalo da ga tu, nažalost, i ispustiš, brate Irfane Mešiću.

Borba se nastavila i sat vremena kasnije. I tamo si se borio onako kako samo ti to znaš, lavovski… Takvog ćemo te i pamtiti i dostojanstveno biti uz obitelj Mešić u ovim teškim trenucima", stoji u objavi FK Turije na službenom profilu na Facebooku.

Sandro Kulenović i Franjo Ivanović Može li Rijeka postati prvak bez pobjede nad Dinamom? Modri dobili golgetera, Rijekin biser vraća se na scenu! divider

Luka Modrić Modrić se oglasio i poslao snažnu poruku: "To što često preokrećemo nije slučajnost, nego..." divider

Luka Modrić protiv Barcelone Ovo će ostati zapisano u povijesti El Clasica: Procurio nevjerojatan podatak o Modriću divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider