Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesna razlika

Ovo će ostati zapisano u povijesti El Clasica: Procurio nevjerojatan podatak o Modriću

Luka Modrić bio je najstariji igrač na utakmici Reala i Barcelone, a Lamine Yamal uvjerljivo najmlađi.

Luka Modrić protiv Barcelone (Foto: Afp)

S kapetanskom trakom oko ruke Luka Modrić predvodio je Real Madrid do pobjede protiv Barcelone (3:2) u El Clasicu, a s nova tri boda došli su korak bliže osvajanju naslov prvaka.

Modrić je odigrao čitavu utakmicu i pokupio lovorike španjolskih medija, a posebno je oduševio s dva poteza. Prvo je pobjegao Joao Cancelu u polukontri, igrač Barcelone nije ga uspio zaustaviti, a onda je glavom pripremio sjajnu šansu za Viniciusa, ali nije bilo sreće.

Nakon utakmice procurio je zanimljiv podatak o El Clasicu, u posljednjem susretu Reala i Barcelone zabilježena je najveća razlika u godinama između najstarijeg i najmlađeg na terenu.

Modrić je, dakako, bio najiskusniji na terenu s 38 godina i 225 dana, a najmlađi je pak bio Lamine Yamal iz gostujućih redova sa samo 16 godina i 283 dana. To znači da je razlika između njih dvojice čak 21 godina i 307 dana!

El Clasico to ne pamti, nikad se u povijesti nije dogodila tolika razlika u godinama između dvojice igrača koji su započeli susret od prve minute...

Fermin Lopez FOTO Barcin igrač rugao se navijačima Real Madrida ispred hrvatske zastave, požalio je divider

Luka Modrić protiv Barcelone Modrićeva objava nakon Barce pregledana više od 2 milijuna puta: Katalonci ga zatrpali negativnim komentarima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider