Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Repovi poslije Porta

Težak udarac za Barcelonu: Lewandowski upitan za El Clasico, Portugalci se žale na suđenje

Poljski napadač je na gostovanju u Portu u Ligi prvaka zamijenjen u 34. minuti...

Robert Lewandowski i David Carmo (Foto: Afp)

Loše vijesti za Barcelonu i njezina trenera Xavija Hernandeza. Potvrđene su spekulacije o ozljedi Roberta Lewandowskog, glavnog napadača Barcelone.

Marko Livaja Uvertira pred Jadranski derbi: Armada napravila naljepnice s porukom ''Umri Livaja'' divider

Poljski napadač je na gostovanju u Portu u Ligi prvaka zamijenjen u 34. minuti. U jednom duelu ozlijedo je gležanj lijeve noge i potom je morao izaći iz igre. Čim je stigao na klupu Lewandowski je stavio vrećicu leda na gležanj, što je bio znak da mu gležanj .

Lewandowski upitan za El Clasico

Nakon obavljenih pretraga, Barcelonina liječnička služba objavila je da se radi o istegnuću gležnja i da će propustiti utakmicu protiv Granade u sljedećem kolu La Liga, ali moguće je da će izbivati s terena više od mjesec dana, čime će biti ugroženo njegovo sudjelovanje u El Clasicu.

Željko Sopić Sopić: "Livaja? Tko je platio kartu, ima pravo vikati što hoće. Druga je stvar što ja mislim o tome" divider

Naime, Real Madrid stiže u goste Barceloni 28. lipnja u 11. kolu La Lige. Ako se uzme u obzir da su još trojica igrača Barce pod upitnikom zbog ozljeda, Pedri, Frenkie de Jong i Raphinha, onda je jasno da Kataloncima prijeti ozbiljna situacija.

Portugalci se žale na suđenje

Barcelona je naposljetku pobijedila Porto 1:0 golom Torresa u 45. minuti. Utakmice su obilježile sporne sudačke odluke, Portugalci su se žestoke žalili na sudački kriterij. Smatraju da im nije dosuđen čist jedanaesterac nakon što je Kounde srušio Taremija.

“Suci moraju biti sretni. Već sam ranije rekao da smo mali u Europi i bio sam jako kritiziran”, požalio se trener Porta Sergio Conceicao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider