Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
želi među svoje brazilce

Očajnička situacija u Barceloni: Suigrači nagovaraju Neymara na ostanak!

Špekulacije o najvećem nogometnom transferu svih vremena sve su glasnije i glasnije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je na pragu napuštanja Barcelone i prelaska u PSG! Prije koji dan smo pisali kako se nešto opasno kuha na relaciji Barcelona - Pariz, a sada su to potvrdili i španjolski mediji, štoviše katalonski. Sport piše da suigrači "očajnički nagovaraju Neymara da ostane u Barceloni", a u tome prednjači njegov dobar prijatelj Luis Suarez.

Mnogima je u Katalonija puna kapa Neymara i njegovih konstantnih ucjena oko novih ugovora. Puna im je kapa i njegovog oca koji konstantno špekulira s drugim nogometnim moćnicima, a PSG je samo jedan od njih.

Madridski dnevni list AS tvrdi da je Neymar već obavijestio svoje suigrače da mu je želja napustiti klub i potpisati za PSG. Kao jedan od razloga navodi se veliki broj Brazilaca koji igra za pariški klub: Thiago Silva, Marquinhos, Lucas Moura i Dani Alves. U Barceloni ih je sve manje, a u trojcu Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar, Brazilac sve više izgleda kao "treći kotač".

Podsjetimo, nedavno je Suarez posjetio Messija na njegovom medenom mjesecu nakon vjenčanja s dugogodišnjom djevojkom, pa postoji mogućnost da je i to malo pogodilo Neymara koji želi otići među svoje (Brazilce), gdje bi se možda više osjećao kao kod kuće.

Postoji teorija da je moguć dogovor u stilu: vi nama Verrattija i još stotinu milijuna eura, a mi vama Neymara. Bila bi to najveća nogometna operacija svih vremena koja bi pomakla granice u neslućene visine. Izgleda da u ovoj priči svatko igra igru i štiti svoje interese. Zaključak je da su sve opcije otvorene i da je sve moguće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider