Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''iznenadni posjet''

Zbilja su si dobri: Pogledajte tko se Messiju pridružio na medenom mjesecu

Lionel Messi trenutno se nalazi na medenom mjesecu na Karibima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi ljetnu je stanku od nogometa iskoristio da napokon riješi neke stvari u životu. Iako s Antonellom Roccuzzo ima dvojicu sinova, dugogodišnju vezu ozakonili su tek ove godine vjenčavši se u rodnom Rosariju u Argentini.

Između vjenčanja i medenog mjeseca Messi je uspio dogovoriti nastavak suradnje s Barcelonom. Dogovor je postignut nakon maratonskih pregovora, a spekulira se da je plaća, kada se zbroje osnovna plaća, specijalni i redovni bonusi, oko 40 milijuna eura godišnje neto.

Britanski Times piše kako je s novom plaćom Argentinac postao prvi nogometaš koji će zarađivati više od milijun funti tjedno.

Kada je riješio blisku budućnost u Kataloniji, Messi je s obitelji otputovao na Karibe. Na Antigui uživa u suncu i moru, a na Instagramu je objavio fotografiju uz koju je napisao ''iznenadni posjet''. Na medeni mjesec Messijevih stigao je i njegov suigrač Luis Suarez s obitelji.

Poznato je da su njih dvojica dobri prijatelji, a Antonella Roccuzzo i Suarezova supruga Sofia Balbi imaju i zajednički biznis.
 

 

Visita sorpresa a @luissuarez9 @sofibalbi #thiaguimatubenjadelfi @antoroccuzzo88

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Honeymoon

Objavu dijeli AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88)

 

Vacaciones !!!! Nada más lindo que vos .. te amo

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider