Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguća velika trampa?

Sazvan hitan sastanak u Parizu: Dvije teorije i najveća operacija svih vremena

Kako vrijeme prolazi, sve se više zahuktavaju spekulacije oko mogućeg Neymarova prelaska u redove PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto se očito kuha. Situacija je znakovita. Simptomatično je da se spekulacije roje, a Neymar i dalje šuti, iako su mu čelnici Barcelone neposredno poručili da je vrijeme da se javi i prekine nagađanja.
Naravno, riječ je o senzacionalnoj priči katalonskog Sporta kako je PSG spreman aktivirati ugovornu klauzulu i iskrcati rekordna 222 milijuna eura za Brazilca. Ulje na vatru dodali su i pojedini brazilski mediji koji su objavili kako je Neymar prihvatio ponudu PSG-a.

Budući da je Erneste Valverde prije odlaska u SAD dao slobodno svojim igračima, Brazilac se u društvu prijatelja i oca jučer odmarao na svojoj jahti u blizini Ibize. Dok se ostatak vesele družine zabavljao i smijao, Neymari su izgledali prilično ozbiljno. Paparazzi su uhvatili trenutak ozbiljnog razgovora između oca i sina. Nekako u isto vrijeme RAC1 objavio je informaciju da je Neymarov otac kupio avionsku kartu za Pariz, gdje bi navodno trebao danas otputovati na pregovore s predsjednikom PSG-a Nasserom Al Khelaifijem.

Hitan sastanak u Parizu

Iz Francuske stiže informacija da je sazvan hitan sastanak čelnika PSG-a. Al Khelaifi vratio se u Pariz s konferencije u Rabatu, a tehnički direktor PSG-a Antero Henrique morao je prekinuti poslovni put u Miamiju. Održali su sastanak sa Sophie Jordan, glavnom odvjetnicom kluba i ključnom operativnom osobom kluba. Ona tehnički realizira sve transfere. Prilično znakovito, zar ne?

Ne zna se pouzdano o čemu se razgovaralo, ali s obzirom na izvor priča se dvojako tretira. Kako smo već pisali, priču o transferu Neymara u PSG guraju katalonski Sport i TV3. Oni tvrde da se uprava PSG-a sastaje zbog Neymara. Mundo Deportivo, koji prati glas Barcina biltena, drži poziciju čelništva Barcelone i vrti priču da Neymar sigurno ostaje na Camp Nouu te da se Parižani sastaju zbog Marca Verrattija i njegova transfera u Barcelonu.

Je li moguća velika trampa?

Na Camp Nouu između redova proturaju priča da iza cijelog „slučaja Neymar“ stoji Joan Laporta koji je preko Sporta i TV3 ruši aktualni upravu i pokušava se vratiti na mjesto predsjednika. No kako sati prolaze, situacija postaje sve alarmantnija. Neymar se ne oglašava i time samo potiče daljnje spekulacije. Mogu se čuti i teorije da su na Camp Nouu umorni od Brazilca i njegovih konstantnih ucjena.

Mnogima je u Katalonija puna kapa Neymara. Neki misle da je moguć dogovor tipa: vi nama Verrattija i još stotinu milijuna eura, a mi vama Neymara. Bila bi to najveća nogometna operacija svih vremena koja bi pomakla granice u neslućene visine. Izgleda da u ovoj priči svatko igra igru i štiti svoje interese. Zaključak je da su sve opcije otvorene i da je sve moguće.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider