Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo su detalji ugovora

Petković postaje najplaćeniji igrač Dinama: Ima posebnu klauzulu

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković ostaje na Maksimiru.

Bruno Petković (Foto: Goran Mehkek/Screenshot)

Bruno Petković je potpisao novi ugovor s Dinamom do ljeta 2025. godine, glasi dugoočekivana vijest koju je u eter pustio povratnik u redove zagrebačke momčadi Arijan Ademi.

Prije dva tjedna procurila je informacija da su napadač i klub na pragu dogovora, da su preostali samo posljednji detalji, no kako je vrijeme protjecalo, tako je među navijačima Dinama sve više rasla nervoza.

Službene potvrde nije bilo, zbog čega je nastajala bojazan da će Petković već na zimu napustiti redove hrvatskog prvaka, no danas je stigla informacija koju su navijači željno iščekivali.

Poznati detalji ugovora

Petković je stavio potpis na dvogodišnji ugovor prema kojem će postati najplaćeniji igrač u maksimirskoj svlačionici. Dosad je zarađivao 500 tisuća eura godišnje, no sada se taj iznos penje na 800 tisuća eura, ali to nije sve. 

S bonusima Petković može dosegnuti više od milijuna eura godišnje plaće, no u ugovoru se nalazi izlazna klauzula koja pak počinje vrijediti od sljedećeg ljeta. Ona glasi da za 2,5 milijuna eura odštete Petković može otići iz kluba, naravno ne istrese li netko veći iznos već na zimu.

Ivan Leko Leko odradio suspenziju i vraća se na klupu Hajduka: "Možemo se praviti glupi i ludi, ali nije to slučajno" divider

Navodno su ovog ljeta za Petkovića bili zainteresirani Trabzonspor, što je Bruno sam potvrdio na press-konferenciji, ali i Borussia Dortmund koja ga je željela vidjeti u svojim redovima, tvrdi Germanijak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider