Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jović i Čuljak

Ovako je VAR poništio 11-erac Dinamu: ''To je od tri k*rca penal, nemoj da ispadnemo debili''

Poslušajte komunikaciju Frana Jovića i Ante Čuljka na utakmici Dinamo - Lokomotiva.

Fran Jović (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Dinamo i Lokomotiva sastali su se krajem listopada u 13. kolu SuperSport HNL-a, Modri su slavili preokretom u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Već danima nas obasipaju snimke iz VAR sobe s osebujnim komentarima naših sudaca, a tako je bilo i na ovoj utakmici.

Glavni sudac utakmice Fran Jović u 73. minuti susreta pokazao je na bijelu točku nakon duela Vidovića i Bartoleca, ubrzo se javio Ante Čuljak iz VAR sobe i dočarao sucu Joviću njegovo viđenje situacije.

Boban Rajović VIDEO Poznati pjevač na nastupu u Rijeci pitao ima li hajdukovaca u gradu pa zapjevao splitski hit divider

Čuljak: "To je od tri k*rca penal, majke mi. Ja bih volio da dođeš pogledati, ali stani sekundu. Stani sekundu. Nemoj da ispadnemo debili", čuje se na prvoj snimci, a onda slijedi razgovor na drugoj:

Čuljak: "Gledaj, ja ako te pozovem na OFR, ovo sve što si ti meni rekao bit će da si ti to vidio. Samo ti je penal od tri k... Da ti budem iskren."

Jović: "Da li ćeš me zvati ili šta?"

Čuljak: "Čekaj da vidim. Pa čekaj samo malo, sekundu da vidim. Ja bi tebe zvao, ali ako ostaneš pri svojem, u k*rcu smo svi."

Ante Erceg Može li Ante Erceg igrati protiv Hajduka? Evo što kaže HNS o konfuziji sa kartonima divider

Jović: "Pa dobro, ako je od tri ku**a, jebiga, onda ga idem vidjeti."

Jović se odlučio na provjeru i utvrdio da nije bilo elemenata za prekršaj te je poništio svoju odluku i nastavio s igrom. Snimku pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider