Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi problemi

Može li Ante Erceg igrati protiv Hajduka? Evo što kaže HNS o konfuziji sa kartonima

Ante Erceg konkurira za dvoboj Hajduka i Istre 1961 u susretu 25. kola SuperSport HNL-a na Poljudu.

Ante Erceg (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Nema kraja problemima u hrvatskom nogometu. Nakon što je sve potresla afera VAR leaks, nastala je nova konfuzija.

Pa krenimo redom, na susretu 21. kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Istre 1961 (3:0) sudac Ante Čulina je pokazao žuti karton Anti Ercegu zbog prigovora u 23. minuti susreta.

To se moglo jasno vidjeti u televizijskom prijenosu susreta, no nakon utakmice se dogodilo sljedeće. U zapisniku žuti karton nije bio upisan Ercegu, već kapetanu pulske momčadi Slavki Blagojeviću.

Dinamova glavna loža u Maksimiru Dinamo službeno objavio: Izabrano 35 članova Skupštine, evo tko se nalazi na popisu divider

Budući da je Erceg zaradio žuti karton u susretu 22. kola Istre 1961 i Osijeka (1:0), pa i dva kola kasnije u pobjedi protiv Rudeša (2:1), to mu je trebao biti treći žuti karton, a to znači da je trebao propustiti večerašnji ogled protiv Hajduka koji se igra od 17:10 na Poljudu.

No kako Erceg nema tri žuta kartonu u sustavu, već samo dva, nema prepreke da ne nastupi na Poljudu. O svemu se oglasio i HNS koji je potvrdio da nema prepreka da Erceg nastupi na večerašnjem susretu:

"Zapisnik s navedene utakmice potpisali su delegat, sudac i predstavnici obje momčadi, a u njemu jasno stoji da je sudac dodijelio žuti karton Slavku Blagojeviću, a ne Anti Ercegu, stoga nema prepreka da Erceg nastupi u današnjoj utakmici Istre 1961", piše Dalmatinski portal.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider