Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nadam se pobjedi"

VIDEO Otto Barić glasao na povijesnim izborima: "Dinamo će biti prvak i sljedećih 17 godina"

Počeli su povijesni izbori za Dinamovu Skupštinu.

Danas se održavaju povijesni izbori za Skupštinu Dinama.

Članovi kluba u prvoj izbornoj jedini biraju između dvije liste, "Dinamovo proljeće", koju predvodi Velimir Zajec, i "Dinamo iznad svih", koju pak predvodi Otto Barić

Poznati arhitekt i sin legendarnog hrvatskog trenera iskoristio je svoje pravo i glasao na biračkom mjestu podno zapadne tribine Maksimira. Također, glasao je i legendarni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, koji se nalazi na Barićevoj listi. 

Armin Hodžić Nekoć ubojiti napadač Dinama ima novi klub: Preselio se na Baltik divider

"Bitno je da imamo izbore, bitno je da će se dogoditi nekakva demokracija. Ovo je sveto mjesto, nadam se će to biti početak novog stadiona i Dinama koji će i dalje 17 godina biti prvak. Nadam se pobjedi, ne bih išao na izbore da se ne nadam pobjedi", kazao je Barić pred okupljenim novinarima.

"Nadam se da će biti uska utrka, tko god pobijedi, a tko izgubi, nadam se da će čestitati. Ja ću sigurno čestitati ako slučajno izgubim", zaključio je.

U prvoj izbornoj jedinici bira se 25 članova Skupštine, a pobjednik odnosi sve, dok u drugoj izbornoj jedinici članovi trenutačnog Izvršnog odbora biraju preostalih 35 od ukupno 60 članova Skupštine.

Dubravko Šimenc na izborima za Dinamovu skupštinu Dubravko Šimenc na izborima za Dinamovu skupštinu (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Izbori za Dinamovu skupštinu Izbori za Dinamovu skupštinu (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider