Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao zimski mercato

Nikoličius: "Imali smo ponude velikih klubova za dva igrača. Brekala smo dogovorili za pet sati"

Sportski direktor Hajduka osvrnuo se na zimski prijelazni rok.

Mindaugas Nikoličius (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Mindaugas Nikoličious osvrnuo se na zimski prijelazni rok u kojem je Hajduk doveo četvoricu igrača - Laszla Kleinheislera, Ivana Perišića, Josipa Brekala i Nikolu Kalinića.

Ove zime nije bilo odlaznih transfera, iznimka je tek bio mladi Luka Vušković koji je morao otići na posudbu.

"Imali smo ponuda za naše igrače, imamo igrače koji su interesantni velikim klubovima, ali još prije zimskog prijelaznog roka smo interno odlučili da nećemo prodavati naše najbolje igrače zbog našeg cilja", kazao je u velikom razgovoru za HDTV.

Policijski očevid U centru Zagreba napadnuti navijači Betisa: "Poprskali su nas suzavcem i počeli tući" divider

Nikoličius je otkrio da najviše interesa privlače Rokas Pukštas i Niko Sigur:

"Oni privlače interes velikih klubova, najbolji klubovi u Europi žele ih imati u svojoj momčadi. Bilo je ponuda za druge igrače, poput Sahtija, Lučuća i ostale da ih ne nabrajam sad".

Na Poljud je sletio Laszlo Kleinheisler:

"Zimski prijelazni rok je težak, nema puno vremena za prilagodbu, željeli smo dovesti igrača koji poznaje ovu ligu. Tretiram ga kao domaćeg igrača, imali smo kontakt s njim dok je još bio u Osijeku, a sad smo iskoristili momentum jer nam je trebao igrač koji je polivalentan".

Brekalo je pun pogodak

Osim mađarskog nogometaša, Hajduk je doveo dva velika imena - Ivana Perišića i Josipa Brekala:

"Perišić je bio dugoročna želja, poklopio se trenutak, a transfer Josipa Brekala je bio kompliciran. Takve transfere je teško planirati, ali kad nam se ukazala prilika, to smo riješili u pet sati. On je pokazao veliku želju za dolazak na Poljud, a utakmice su pokazale da je to pun pogodak. Mogla bi to biti velika prevaga u borbi za titulu".

Manuel Pellegrini Trener Betisa: "Nismo zaslužili poraz, Dinamo je jedva zabio. Jarni? Samo je rekao svoje mišljenje" divider

Nikola Kalinić se vratio na Poljud i ponovno oduševio:

"On je ljudska veličina, pun želje da pomogne Hajduku. Donosi puno pluseva u svlačionicu, na teren, imati takvog čovjeka je veliki plus. Baš mi je drago što se vratio, želim mu da digne trofej. Baš je sretan što je opet s nama".

Nikoličius je zadovoljan s kadrom, tvrdi da mu je Žaperova ozljeda poremetila mirnoću, ali uzdaje se u široki kadar i veliku konkurenciju.

Hajduk tražio pojačanje na lijevom beku

Bilo je govora o pojačanju na lijevom beku:

"Na papiru imamo pet bekova, tri desna i dva lijeva, ali tražili smo pojačanje na lijevom beku. Tražili smo pravo rješenje, bili smo u pregovorima s puno igrača, nije se poklopilo do kraja, ali imamo dubinu i na toj poziciji".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider