Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobio malo odmora

Je li Hoxha još prvotimac Dinama? "Što je to Vidović pokazao da ima argumente za prvu momčad"

Arber Hoxha prvi put od svog dolaska startao je s klupe, ali u podcastu Utakmicu po utakmicu ne misle da je izgubio status prvotimca.

Hrvatski prvak Dinamo na zimu je doveo Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa i taj je transfer podigao puno prašine jer je naizgled blokirao povratak Josipa Brekala. Jakirovićev čovjek dobio je povjerenje kod novog šefa od prve minute, no još to povjerenje nije opravdao opipljivijim učinkom.

Je li ovo izostavljanje iz prve postave bilo odmor ili kraj povjerenja?

"Mislim da je riječ o odmoru. Jer što je to Vidović pokazao da bi ga trebalo zacementirati na toj poziciji", vratio je kontra pitanjem Ljubo.

On je barem nešto zabio.

"Zabio je Osijeku, u debiju Slavenu i dva Rudešu. Ne poričem mu talent, ali ne izgleda mi dobro na lijevom krilo. Hoxha? I dalje me nije kupio i ne mislim da je Oršić, ali je drugačiji tip igrača. Prilično je pravocrtan i direktan. Neće miksati, on ne odustaje, ako ne prođe tri puta, probat će i četvrti. Dobro dođe Dinamu“.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 23. kola Supersport HNL-a pronađite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider