Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traže ostavku enriquea

Navijači Barcelone ogorčeni zbog ostavljanja Rakitića na klupi!

Veliku je podršku navijača nakon sramotnog poraza u Parizu dobio hrvatski reprezentativac u momčadi Barcelone Ivan Rakitić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u utorak navečer doživjela veliki debakl u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. U Parizu je na Parku prinčeva s čak 4:0 poražena od PSG-a. Navijači katalonskog kluba su blago rečeno razočarani, a za sve krive trenera Luisa Enriquea.

Asturijski trener odlučio je od prve minute gostovanja u Parizu krenuti s Ivanom Rakitićem na klupi, a s Andreom Gomesom na travnjaku. Igrala se 73. minuta kada je Enrique odlučio uvesti Rakitića u igru umjesto Inieste, dok je Portugalca Gomesa izvadio 15 minuta ranije.

Navijači Barcelone traže odlazak Enriquea kojem najviše zamjeraju upravo ostavljanje Rakitića na klupi.

"Najveća glupost je činjenica da je Gomes započeo utakmicu umjesto Rakitića. Molim vas dajte otkaz Enriqueu".

"Nije mi jasno kako i zašto Andre Gomes započinje utakmicu ispred Rakitića, Rafinhe i Denisa Suareza. On i trener Enrique su nas upravo koštali Lige prvaka".

"Naši igrači bili su danas bez strasti i duše. Sramota! Nitko se nije borio za loptu osim Rakitića i Rafinhe koji su prekasno ušli u igru".

"Rakitić je odigrao 20 minuta, ali je u tom vremenu napravio više nego Gomes u cijeloj sezoni".

To su samo neki od komentara Barceloninih navijača koji su ogorčeni činjenicom da Enrique gura Gomesa ispred Rakitića, Arde Turana, Rafinhe i Denisa Suareza.

Podsjetimo, Gomes je u Barcelonu stigao prošlog ljeta iz Valencije za čak 40 milijuna eura. Ove je sezone sakupio 30 nastupa u svim natjecanjima i upisao je svega dvije asistencije! Rakitić je pak pored dvije asistencije upisao i četiri pogotka ove sezone u 32 nastupa.

Osim toga, Rakitić je jedan od miljenika katalonskih navijača dok je Gomes, poput Enriquea, i dalje neprihvaćen od mnogih pristaša i kritičara Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider