Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
karma ga je sustigla...

Navijači Ajaxa ismijali kapetana Reala zbog poteza iz prve utakmice: "Hvala ti, Ramos"

Sergio Ramos trebao bi se smatrati jednim od glavnih krivaca za ispadanje Real Madrida iz Lige prvaka.

Sergio Ramos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lako je biti general nakon bitke, ali potop Real Madrida pred vlastitim navijačima i ispadanje u osmini finala Lige prvaka samo su posljedica razmišljanja da je sve potrebno bilo napravljeno prije dva tjedna u Amsterdamu. To se posebno odnosi na kapetana Sergija Ramosa, koji je utakmicu pratio s tribina zbog svog "mudrog" poteza u prvom susretu.

Podsjetimo, Ramos je na samom kraju utakmice namjerno zaradio žuti karton kako bi zbog akumuliranih zaradio suspenziju i propustio uzvrat, te potom čist ušao u četvrtfinale. Real je u tom trenutku vodio 2:1, a Ramos je nakon susreta priznao da je to napravio namjerno jer je njegova momčad vodila.

UEFA je taj njegov potez kaznila s dodatnom suspenzijom od još jedne utakmice, tako da Ramos ne bi mogao igrati ni u prvoj utakmici četvrtfinala, no nakon izvedbe njegovih igrača u utorak navečer ne mora se više brinuti o tome. Španjolac će utakmicu suspenzije odraditi u idućoj sezoni...

Zidane sve predvidio, najveći krivac oštri sablju: Dugačka lista za odstrel, Modrić najsigurniji Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP) +4 David Neres, Luka Modrić i Thibaut Courtois (Foto: AFP)

Navijači Ajaxa, njih otprilike 4000 koliko ih je došlo u Madrid, pozdravili su potez Ramosa i zahvalili mu na njemu. Na samom kraju utakmice iz grla 4000 gostujućih navijača orilo se: "Hvala ti, Sergio Ramos!"

Zanimljivo, kapetan Reala pratio je utakmicu iz VIP lože i pritom snimao dokumentarac za Amazon, što je samo dodatno potenciralo bizarnost njegova poteza iz prve utakmice.

Trener Real Madrida Santiago Solari, kojem su dani očito odbrojani, priznao je nakon utakmice da je kapetan jako nedostajao.

"Da ne govorim loše o ijednom igraču, jako nam je nedostajao kapetan."

Ramos je žuti karton u prvoj utakmici vjerojatno išao zaraditi nakon Solarijeva blagoslova, s obzirom na to da je prije pravljenja prekršaja pitao svoju klupu: "Karton? Da ga dobijem?"

Što ti je karma...

Može li Mourinho vratiti real na vrh sljedeće sezone?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider