Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSUĐENI SILOVATELJ

Alvesovu jamčevinu od milijuna eura platio je bivši suigrač!? Njegov agent sve je demantirao!

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, milijun eura jamčevine za puštanje Danija Alvesa na slobodu platio je Memphis Depay. No, njegov agent to je demantirao.

Depay i Alves (prva dva u donjem redu) (Foto: Profimedia)

Iako je ovih dana procurila informacija kako Dani Alves nije uspio skupiti milijun eura, koliko iznosi jamčevina za njegovo puštanje na slobodu do pravomoćne presude, taj je novac ipak uplaćen.

Društvenim mrežama počela je kružiti informacija tko je čovjek zaslužan za to, odnosno tko je uplatio taj novac. Iako smo prvobitno prenijeli kako je riječ o Memphisu Depayu, njegov agent to je demantirao, odnosno prema posljednjim informacija Nizozemac ipak nije taj.

Svuda se spominje jedno ime

Današnji nogometaš madridskog Atletica i nizozemski reprezentativac, Memphis Depay, u Barceloni je igrao od ljeta 2021. do ljeta 2023. godine, a suigrači su bili tijekom njegove prve sezone. Očito su se tijekom nje i sprijateljili.

Alves je Barcelonu napustio u ljeto 2022. godine te otišao u meksički UNAM, a unatoč tome našao se na popisu reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Katru, gdje je i zaigrao. Po povratku sa SP-a dogodio se nemili događaj zbog kojeg će Alves vjerojatno završiti iza rešetaka

Agent tvrdi da to nije istina

Ipak, kako smo već naveli, nakon svega se javio Depayev agent koji je sve opovrgnuo, odnosno medijima je izjavio kako se radi o apsolutnoj laži. 

Neovisno o tome tko mu je uplatio jamčevinu, do pravomoćnosti presude moglo bi proći i više od godinu dana, budući da su podnijete čak tri tužbe tijekom koji Alves neće smjeti napustiti Španjolsku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider