Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte gol

VIDEO Majer drži Kovačevu glavu iznad vode: Zabio za prekid crne serije Wolfsburga

Lovro Majer zabio je gol spasa za Niku Kovača prekinuvši niz Wolfsburga od tri utakmice bez poraa.

Lovro Majer (Foto: Profimedia)

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer postigao je pogodak za pobjedu Wolfsburga 1-0 na gostovanju kod Darmstadta, kojom je momčad Nike Kovača prekinula niz od tri poraza u domaćim natjecanjima.

Majer je u 63. minuti primio loptu na rubu kaznenog prostora i nakon prvog dodira preciznim udarcem pogodio daljnji kut domaćeg gola. Pobjeda Wolfsburga je još značajnija, jer su "Vukovi" do nje stigli igrajući od 27. minute s igračem manje, zbog isključenja Maxencea Lacroixa.

Luka Modrić VIDEO Nova Realova zvijezda upoznala Luku Modrića i ostale buduće suigrače divider

Majer je postigao svoj drugi pogodak u dresu Wolfsburga, a igrao je do 87. minute. Kod Darmstadta je cijelu utakmicu odigrao Bartol Franjić, a Matej Maglica je ušao u 84. minuti.

Wolfsburg je sa 19 bodova skočio na deveto mjesto, a Darmstadt je s devet bodova ostao na začelju.

Union Berlin je pod vodstvom Nenada Bjelice uvjerljivo poražen na gostovanju kod Bochuma koji je slavio s 3-0. Japanac Takuma Asano je donio prednost domaćoj momčadi na kraju prvog poluvremena (45+4). Portugalac Goncalo Paciencia (54) je udvostručio Bochumovu prednost, a konačnih 3-0 postavio je Austrijanac Kevin Stoger iz kaznenog udarca (78-11m).

Florentino Perez s trofejima Lige prvaka koje je osvojio Real Madrid Real i Barca čekaju povijesnu odluku i silne milijarde: Potres u Europi, a dotiče se i Hrvatske i Srbije divider

Josip Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Union koji je s 10 bodova trenutačno na 16. mjestu, dok je Bochum sa 16 bodova skočio na 13. poziciju.

Bez pobjednika (1-1) je završio dvoboj Augsburga i Borussije Dortmund. Ermedin Demirović je u 23. minuti doveo Augsburg u vodstvo, a gosti su izjednačili u 35. minuti, kad je loptu u mrežu poslao Nizozemac Donyell Malen.

Dion Drena Beljo je za Augsburg igrao od 77. minute i u sučevom dodatku imao odlično dodavanje koje Ruben Vargas nije uspio pretvoriti u pobjednički pogodak.

Tom Lockyaer Šok u Premier ligi: Kapetan Lutona srušio se usred utakmice s Bournemouthom, obje momčadi napustile teren divider

Borussia je već treću utakmicu zaredom ostala bez pobjede i polako gubi korak s momčadima iz vrha. "Žuto-crni" su s 26 bodova petom mjestu, a vodeći Bayer ima 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Bayerna. Augsburg je deseti s 18 bodova.

Heidenheim je došao do važne pobjede na gostovanju u Mainzu, a strijelac pobjedničkog gola bio je Marvin Pieringer u 12. minuti. Novi prvoligaš je sa 17 bodova došao na 12. poziciju, a Mainz je ostao predzadnji s devet bodova.

Pogledajte Majerov gol OVDJE.

Njemačka - 15. kolo

Augsburg - Borussia (D) 1-1 (Demirović 23 / Malen 35)
Bochum - Union B. 3-0 (Asano 45+5, Paciencia 54, Stoger 78-11m)
Darmstadt - Wolfsburg 0-1 (Majer 63)
Mainz - Heidenheim 0-1 (Pieringer 12)

Tablica Bundeslige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider