Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica za Petkov dres

VIDEO Utakmicu po utakmicu (16.12.2023.): Veliko finale aukcije i najava Vječnog derbija

Veliko finale naše aukcije dresova prošlo je iznad svih očekivanja. Licitirano je preko 12 tisuća eura, ali prikupljeni iznos komunicirat ćemo kad uplate za dresove sjednu na račun udruge Kamenčići iz Šibenika.

Specijalno izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu emitiralo se uživo na gol.hr-u, a cijelu emisiju možete pogledati u videu na početku teksta.

U fokusu je bio završetak humanitarne aukcije i razmjene "ružni božićni džemperi“ koji je prošao jako dobro, a kad sve uplate sjednu na račun udruge Kamenčići objavit ćemo ukupno prikupljen iznos.

*Svi koji nisu sudjelovali u aukciji, mogu pomoći uplatom od 5 eura mobilnim bankarstvom na kod na fotografiji dolje:

Kod za sudjelovanje u akciji Kod za sudjelovanje u akciji (Foto: GOL.hr)

Dresovi koje smo prikupili doista su impresivni, a među najatraktivnijim primjercima koje bili su Bokšićev dres iz Lazija, potpisani Podolski iz Gornika, Bilić iz Evertona, Štimac iz West Hama i još brojni drugi ikonski primjerci.

Sjajno su prošli i potpisani dresovi HNL zvijezda, Petkovićev je primjerice licitiran na 2100 eura u sudačkoj nadoknadi aukcije.

Aukcija prikupljenih dresova započela je u ponedjeljak 11.12., a danas je bilo veliko finale u live specijalu podcasta Utakmicu po utakmicu večer uoči derbija Dinamo - Hajduk o kojem je jasno također pala riječ dvije...

Sva prikupljena sredstva bit će donirana humanitarnoj akciji partnerske udruge Kamenčići za osobe s posebnim potrebama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider