Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
liverpool u ofenzivi

Predstavili Thiaga i opet kupuju: Klopp naciljao igrača kojeg je dobro zapamtila Hrvatska, a i on nju

Sjajni ofenzivac mogao bi zaoštriti konkurenciju u napadu Liverpoola.

Službeno je - Thiago je novi igrač Liverpoola. Bivši veznjak Bayerna i engleski klub formalizirali su transfer vrijedan 30 milijuna eura i stavili potpise na četverogodišnji ugovor.

Odmah nakon službene potvrde Thiaga, pojavila se informacija o novoj meti engleskih prvaka. Radi se o Diogu Joti, portugalskom ofenzivcu Wolverhamptona.

Pregovori su i službeno počeli, a igračev agent Jorge Mendes već je stupio u akciju, javlja u pravilu dobro obaviješteni talijanski novinar Fabrizio Romano.

gol expired Niželigaška transfer-bomba: Napadačka ikona Bojan Vručina potpisao za novi klub divider

Jota po Transfermarktu vrijedi 28 millijuna eura, a u Liverpoolu bi trebao zaoštriti konkurenciju u napadu.

Portugalski nogometaš može pokriti bilo koju napadačku poziciju, pa bi pružio prijeko potrebnu dubinu napadačkoj liniju koju čine Roberto Firmino, Mohamed Salah i Sadio Mane.

Jotinu kvalitetu imali smo prilike vidjeti i na nedavnoj utakmici Portugala i Hrvatske u Ligi nacija (4:1). Jota je bio jedan od igrača koji je mučio obranu Vatrenih, a zabio je za 2:0 u 58. minuti utakmice. Bio je to njegov prvijenac za Portugal, pa nema sumnje da će za njega biti utakmica koja se ne zaboravlja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider