Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
video pogodaka

Pogledajte sve golove: Portugalci se raspucali, Petković nakon lijepe akcije zabio utješni zgoditak

Pogledajte snimke svih golova s utakmice Portugal - Hrvatska.

Petković zabija Portugalu (Foto: GOL.hr)

Portugal i Hrvatska susreli se u prvom kolu Lige nacija. Za Vatrene je to prvi nastup nakon 10 mjeseci pauze, ali nije dobro završilo - Portugal je slavio s 4:1.

gol expired Hrvatska izgubila na startu Lige nacija: Loša igra Vatrenih u novom porazu od Portugala divider

Utakmica nije dobro počela za Hrvatsku. Portugalci su imali puno više prilika, ali malo vratnica, malo čudesni Dominik Livaković spašavali su Vatrene. 

Međutim, u 41. minuti čak ni fantastični Livaković nije mogao ništa. Desni bek Joao Cancelo priključio se napadu i sjajno pogodio lijevom nogom. Mora se priznati, sjajan udarac.

Pogodak Cancela za 1:0

Jota pobjegao i zabio za 2:0

Na 2:0 povisio je Diogo Jota u 58. minuti. Nogometaš engleskog Wolverhamptona pobjegao je Tinu Jedvaju i iz blizine matirao Livakovića.

Pogodak Jote protiv Hrvatske za 2:0

Felix probio Livakovića za 3:0

U 70. minuti bilo je 3:0, a strijelac je bio Joao Felix. Bila je to prva pogreška Dominika Livakovića na utakmici, lopta je išla blizu njemu, ali prošla mu je ispod ruke. Ipak, bio je to i vrlo jak i nezgodan udarac.

Može li nakon ovakve igre Hrvatska uzeti bodove kod Francuza?

Ukupno glasova:

Pogodak Félixa protiv Hrvatske za 3:0

Petković zabio počasni pogodak

Hrvatska je ulaskom Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Brune Petkovića zaigrala puno čvršće i bolje. Petković je u sudačkoj nadoknadi zabio utješni pogodak nakon lijepog proigravanja Ante Rebića.

Prodao je Dinamov napadač tijekom utakmice nekoliko svojih karakterističnih finti Portugalcima, čak i legendarnom Pepeu, a u 91. minuti izbio je sam pred Anthonyja Lopesa i sigurno pogodio.

Pogodak Petkovića za 3:1

Opet gol iz prekida

Nažalost, to nije bilo sve od golova. Andre Silva je u 94. minuti ugurao loptu u mrežu nakon što je Pepe spustio ubačaj iz kornera. Opet se obrana prekida pokazala kao problem.

Pogodak Silve za 4:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider