Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro novo pojačanje?

Karoglan okupio hajdukovce i poručio: "Kalinić će biti džoker s klupe, a tržište još češljamo"

Mislav Karoglan podijelio je s novinarima svoja razmišljanja na početku zimskih priprema Hajduka.

Mislav Karoglan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Na Poljudu su ove srijede započele zimske pripreme Hajduka, a tim povodom trener Mislav Karoglan podijelio je s novinarima svoja razmišljanja.

"Zasad smo doveli Laszla Kleinheislera vratili Dominika Prpića s posudbe u Radomlju i s tim sam prezadovoljan. Oko Nikole Kalinića smo već ranije komunicirali, on iza sebe ima četiri tjedna rada s našim kondicijskim trenerom, malo ćemo ga adaptirati da ne krenemo prežestoko. Vjerujem da će već u drugom ili trećem tjednu ići punom snagom", rekao je Karoglan i na pitanje može li Kalinić biti džoker s klupe odgovorio:

Nikoličius, N. Kalinić i Jakobušić Hajduk vratio Nikolu Kalinića, suigrač mu dobrovoljno prepustio "njegov" broj divider

"Može! Doveli smo ga da to bude dok se ne spremi, a kasnije, hoće li startati, to će ovisiti o njemu, ali i o meni."

Hajduk u prve dvije utakmice nastavka sezone ima Rijeku na Poljudu i potom gostuje u Osijeku.

"Bitne su te dvije, ali neće one odrediti prvaka. Prvenstvo je maraton", napominje Karoglan.

Nikola Kalinić i Ivan Perišić Nikoličius otkrio za koliko će Kalinić igrati: "Ovo mi je bio najlakši posao u Hajduku" divider

Stiže li pojačanje na lijevi bek?

Na lijevom beku zasad Hajduk, čini se, ima problem. Dario Melnjak je zbog ozljede aut do kraja sezone, a Ismael Diallo je dobio poziv za Afrički kup nacija i neće ga biti neko vrijeme.

"Češljamo tržište, to je deficitarna pozicija svugdje u svijetu, svi to traže. Ne želim neku popunu, radije bih se onda pokrio s ovim što imamo. Šimun Hrgović apsolutno može odigrati na toj poziciji, dok Dominika Prpića više vidim kao stopera."

Počele Hajdukove zimske pripreme 2024. Hajduk krenuo s pripremama: Karoglan prozvao 30 igrača, među njima i pojačanje i dva povratnika divider

Gdje Karoglan vidi prostor za napredak?

"U svim fazama igre! Obrana je glorificirana, ali moramo bolje stiskati. Faza napada može biti bolja, nije nam dobra tranzicija."

Dominik Prpić Hajduk otkrio tko će nositi trojku u nastavku sezone: Na Poljud se vratio mladi branič divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider