Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
l'urlo

Ideja Ancelottijeva sina probudila je buntovnika u Modriću

Hrvatski reprezentativac proslavio je golčinu protiv Seville s "bijesom u očima" nakon što mu je ponuđeno mjesto u trenerskom stožeru Reala.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nedavno je od Carla Ancelottija dobio ponudu da nastavi karijeru u  trenerskom stožeru Real Madrida, međutim hrvatski maestro zahvalio mu se uz objašnjenje kako još nije spreman objesiti kopačke o klin.

Protekli vikend protiv Seville ušao je u igru i golčinom za pamćenje osigurao Kraljevskom klubu tri boda, a Carlu Ancelottiju pokazao kako je u pravu kad kaže da još nije spreman za mirovinu.

Luka Modrić VIDEO Pojavila se snimka Modrićeve golčine iz drugog kuta, izgleda sjajno divider

Ideja Ancelottijeva sina Davidea

Ancelotti je imao najbolju namjeru i vjerojatno je pomislio kako će Modrića polaskati svojom ponudom, ali uspio je upravo suprotno – razljutio ga je.

Kako mu je uopće ideja pala na pamet? Autor je njegov sin i pomoćnik, odnosno Modrićev nesuđeni kolega u stožeru, Davide Ancelotti. On je mislio kako će to biti idealno rješenje za sve, za nezadovoljnu igračku legendu, za trenera u problemima s velikim imenom i za klub koji se oprašta od svoje legende.

Luka Modrić VIDEO Modrić viđen u Zagrebu dan nakon sjajnog gola Sevilli: Mašta navijača Dinama odmah je proradila divider

Modrić ima analitičan mozak i zna pronaći rješenje

Razloga je također bilo nekoliko, Davide Ancelotti inače ima odličan odnos s igračima i često s njima razgovara o taktici, pa ni Modrić nije iznimka. Naprotiv, Luka je zbog svog iskustva i pogleda na nogomet jedan od igrača s kojima najviše raspravlja.

Također, Ancelotti junior iz prve ruke ima uvid u Modrićevu sposobnost čitanja igre, analize utakmice i pronalaska rješenja, pa je zato pomislio kako bi njegova integracija u trenerski stožer bila pobjeda za sve.

Luka Modrić slavi gol protiv Seville Igrači Reala potvrdili da Modrić nije slučajno zabio gol o kojem svi govore divider

Luka cijeni ponudu, ali...

Njegov se otac složio i shvatio kako bi to bio sjajan izlaz za njega i klub iz teške situacije, međutim uspio je upravo suprotno. Modrić je sad ljutit jer mu je Ancelotti ponudio to rješenje, a ne obećano na zadnjem produljenju ugovora, a to je puno više minuta od ovog što trenutačno dobiva.

Nemojte pogrešno shvatiti, Modrić cijeni Ancelottijev pokušaj, iako je on novi dokaz da ga Real Madrid više ne doživljava kao ključnog igrača, ali u njemu je probudio inat da u zadnjem dijelu tekuće sezone pokaže kako je još itekako koristan na travnjaku.

Luka Modrić na naslovnici AS-a FOTO Poklonili se Hrvatu! Luka Modrić završio na naslovnicama u Španjolskoj divider

L'urlo

Bunt koji je bio jasan kao dan protiv Seville. Od trenutka kad je zagazio na travnjak promijenio je ritam utakmice, a sve je kulminiralo sjajnim golom. A proslava?

Podsjetila je malo na legendarni "l'urlo" sa SP-a 1982. godine i legendarnog Marca Tardellija koji je mjesec dana trpio kritike na svoj račun sa svih strana zbog poziva u reprezentaciju pa onda Talijanima golom u finalu donio naslov prvaka svijeta.

Modrićev gol Sevilli donio je Real Madridu tri boda u borbi za naslov, ali su njemu značila puno više, dokazala su njemu i svijetu da je u pravu kad kaže – "još nisam spreman za mirovinu".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider