Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav majstor

VIDEO Pojavila se snimka Modrićeve golčine iz drugog kuta, izgleda sjajno

Hrvatski kapetan Luka Modrić svojim je ulaskom s klupe i pogotkom donio pobjedu Realu.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić zabio je golčinu za pobjedu Real Madrida protiv Seville (1:0) u La Ligi, zbog čega je završio na naslovnicama španjolskih medija.

Hrvatski kapetan bio je dožer s klupe, Carlo Ancelotti ga je uveo u 75. minuti umjesto Nacha Fernandeza, a samo koju minutu kasnije izveo je pravu majstoriju.

Prvo je varkom izbacio jednog igrača Seville, a onda preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio vratnicu, nakon čega se lopta odbila u mrežu za opće oduševljenje na tribinama.

Dario Bel na utakmici Dinama i Rijeke VIDEO Cure nove snimke iz VAR sobe! Ovaj put sporan detalj s utakmice Dinama i Rijeke divider

Modrić i njegovi suigrači potvrdili su da nije slučajno zabio pogodak, već da takve udarce svakodnevno izvodi na treninzima:

"Takve udarce svakodnevno vježbam u našem kampu za treniranje u Valdebebasu. Potrebno je pucati na gol, danas sam to učinio i lopta je, hvala Bogu, ušla".

Na X-u (bivšem Twitteru) se pak pojavila snimka Modrićeve majstorije iz drugog kuta, pa tako s tribina možemo vidjeti što je prethodilo pogotku i kako je sve izgledalo.

Snimku iz drugog kuta možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider