Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepa gesta

FOTO Vuškovića odavno nismo vidjeli u ovakvom izdanju: Ovo mu je izvuklo osmijeh na lice

Mario Vušković želi srušiti presudu o dvogodišnjoj suspenziji zbog pozitivnog doping testa.

Mario Vušković (Foto: Profimedia)

Visoka ligaška pobjeda protiv Hannovera 96 (6:1) podignula je raspoloženje u redovima HSV-a. Sada su na dva boda zaostatka za vodećim Darmstadtom, koji ima utakmicu manje, a uvjerljivu pobjedu nogometaši iz Hamburga proslavili su u društvu Marija Vuškovića.

Mladi hrvatski reprezentativac trenutno proživljava životnu kalvariju, prijeti mu četverogodišnja suspenzija zbog pozitivnog testa na doping, ali svi se nadaju pozitivnom ishodu slučaja koji posljednjih mjeseci puni novinske naslovnice.

Federico Valverde do Luke Modrića VIDEO Realova zvijezda eksplodirala zbog groznih uvreda? Udario protivnika šakom u lice divider

Cijeli slučaj je prepun bizarnosti i nelogičnosti, zbog čega su mnogi očekivali oslobađujuću presudu za Vuškovića, ali sportski sud Njemačkog nogometnog saveza je izrekao dvogodišnju suspenziju i sve šokirao.

Vušković i njegov odvjetnički tim su uvjereni da je nevin, iza njega su stali HSV, suigrači i brojni drugi, ali predstoji mu teška pravna bitka. Žalili su se na odluku DFB-a, kao i antidopinška agencija, tako da su sada moguća samo dva scenarija - oslobađujuća presuda ili četverogodišnja suspenzija.

Vušković s osmijehom na licu

Unatoč svemu, Vušković je navukao osmijeh na lice i fotografirao se u društvu suigrača na večeri u talijanskom restoranu u središu Hamburga. Mladi Hrvat bi im silno pomagao u ostvarenju cilja, a to je povratak u elitni razred njemačke Bundeslige.

Tim Walter, trener hamburškog sastava, ima ogromno povjerenje u sposobnosti mladog Hrvata, smatra ga ponajboljim braničem 2. Bundeslige i silno se raduje njegovom povratku.

Andrija Balić Nekoć velika nada Hajduka zabija kao na traci: Ovo mu je peti pogodak u pet utakmica divider

Svi se skupa nadamo da će to biti što prije, a Vušković ima itekako dobre argumente za rušenje šokantne presude. Glavni je argument da tamošnja antidopinška agencija odbija dati njegov uzorak na dodatnu analizu neovisnom stručnjaku.

Zbog toga se mnogi pitaju kako je Sud mogao donijeti osuđujuću presudu bez dokaza...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider