Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sopić je sve rekao

FOTO Evo kako je izgledao travnjak Gorice samo nekoliko sati prije utakmice s Rijekom

Utakmica između Gorice i Rijeka odigrana je u teškim uvjetima na travnjaku još pokrivenim snijegom.

Stadion u Velikoj Gorici (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Vratio nam se dobri stari HNL, odigrana su dva zaostala susreta, jedan na Maksimiru, drugi u Velikoj Gorici.

Dinamo i Lokomotiva zamijenili su domaćinstva zbog lošeg stanja travnjaka u Kranjčevićevoj, isto je napravio Rudeš koji će za vikend odigrati svoj susret s Osijekom.

Nenad Bjelica Leti li Bjelica s klupe Uniona nakon sinoćnjeg ispada? Kicker piše o teškoj odluci divider

Takva ideja nije pala na pamet Gorici koja je ugostila Rijeku u odgođenom susretu 4. kolu SuperSport HNL-a. Momčad s Kvarnera uzela je tri boda u Turopolju preokretom u gotovo sramotnim uvjetima, a trener Sopić nije bježao od stvarne situacije hrvatskih travnjaka nakon susreta.

"Pobijedili smo i idemo kući pjevajući. Nije se trebalo igrati, to je moje mišljenje. Ne znam tko bi bio odgovaran da su se tri ili četiri igrača ozlijedila", bila je prva Sopićeva reakcija poslije utakmice.

Snijeg je iznenadio Zagrepčane u petak 19. siječnja, malo ga je bilo tijekom subote, ali začudo, teren Gorice je bio još gotovo potpuno prekriven snijegom samo nekoliko sati prije utakmice.

Nenad Bjelica i Leroy Sane Bjelica na udaru, čeka ga teška kazna: "Hrvatski trener nastavio je divljati na tribinama" divider

Snimke s nadzornih kamera otkrivaju da su se Goričani bacili na čišćenje samog travnjaka u srijedu u jutarnjim satima, a do utakmice su ga ipak koliko-toliko dotjerali da Josip Brezni da zeleno svjetlo za odigravanje susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider