Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
Odlična predstava

Bezbroj puta je spasio Hajduk, ali pravo je čudo da je danas uopće zaigrao: Evo u kakvom je stanju Lučić

Ivan Lučić odigrao je 76. minuta za Hajduk s puknutim meniskusom.

Ivan Lučić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka dočekali su priliku za iskupljenje protiv Dinama nakon samo pet dana. Podsjetimo, prvi susret je otišao na stranu Zagrepčana 0:1 golom Petkovića.

Istim rezultatom završio je i drugi dvoboj rivala, heroj Modrih ovaj put bio je Sandro Kulenović koji je bio najbrži na Petkovićevom odbijancu u 14. minuti.

Ipak, nije sve krenulo po planu Bijelih i trenera Karoglana, već je u 14. minuti susreta Petković opalio s 18 metara, prvi je na odbijancu bio Kulenović koji mirno posprema loptu u mrežu pokraj Lovre Kalinića.

Stefan Ristovski Kulenović: ''Idemo po duplu krunu! Kao zagrebačkom dečku, nema ništa bolje od gola Hajduku na Poljudu'' divider

Kalinić se baš pri toj reakciji ozlijedio i morao napustiti travnjak u njegovoj drugoj utakmici nakon što je 17 mjeseci čekao na povratak. Zaista teška situacija za Karoglana koji je morao uvesti Ivana Lučića, iako je i on ozlijeđen.

''Nisam vjerovao da ću igrati. Mislim da su obje momčadi imali svoje šanse. Branilo se dobro, oni su zabili i pobijedili. Prije tjedan dana sam išao na magnet. Puknuo mi je meniskus. No, nismo imali izbora, onda prolaziš kroz ovo. Idemo dobiti na Rujevicu'', rekao je nakon susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider