Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ih teška utakmica

Armada sprema novu akciju: Evo što su poručili svim navijačima Rijeke

Ovog četvrtka nogometaše Rijeke čeka teško gostovanje kod Lillea u Konferencijskoj ligi.

Armada (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Ne stišava se bura nakon dramatičnog prelaska Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo, i to samo tri dana pred utakmicu sezone, play-off Konferencijske lige protiv Lillea.

Sve se odigralo u samo nekoliko sati, Dinamo je smijenio Igora Bišćana nakon šokantnog ispadanja od AEK-a iz Lige prvaka pa odmah posegnuo za Jakirovićem koji je imao klauzulu u ugovoru.

Modri su to iskoristili, ekspresno dogovorili suradnju s novim trenerom i njegovim stožerom, a to je, blago rečeno, neugodno iznenadilo najžešće navijače Rijeke.

Armada poslala novu poruku

Armada se jučer oglasila s dvije kratke poruke na Facebooku, a danas je stigla nova s pozivom na zajednički odlazak na trening riječke momčadi pred odlazak u Francusku.

"Tisuću riječi nije potrebno, nikakvi dopisi, nikakva priopćenja. Bitno smo mi, bitan je klub!

Abdullah Talal Hameed Gorica šokirala objavom na Facebooku: "Našem igraču se gubi svaki trag" divider

Bitno je da se večeras svaki navijač Rijeke, član Armade dođe u 19,30h kod Dockera i da u 20 h odemo na zadnji trening prije odlaska u Lille i jasno damo do znanja igračima da smo mi njihova snaga i da nisu sami, da imaju iza sebe vojsku navijača koja ih neće izdati!

Vojsku koja je uz klub uvijek bila u teškim trenucima i zajedno sa igračima svaki teški trenutak pretvorila u još jaču i moćniju neveru s Kvarnera!", poručila je Armada.

Jakirović iznio svoju stranu priče

Dodajmo da se Jakirović oglasio preko Instagrama i iznio svoju stranu priče. Damir Mišković, predsjednik prvoligaša s Kvarnera u razgovoru za Dnevnik Nove TV je kazao da je sve saznao na Facebooku, no novi trener Dinama to demantira:

Luka Ivanušec i Bruno Petković Još jedan Vatreni napušta Maksimir: Evo koliko će Dinamo zaraditi divider

"Svoju odluku sam obznanio predsjedniku Miškoviću i tek onda dao potvrdan odgovor Upravi Dinama", stoji u dijelu poruke.

U susretu protiv Lillea nogometaše Rijeke vodit će s klupe Radomir Đalović, koji je odbio odlazak u Dinamo, te Darko Raić-Sudar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider