Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLAGANJE DREAM TIMA

Brozović već ima Ronalda i Ziyecha kao suigrače, a sad bi mogla doći i vratarska superzvijezda

Čini se kako je Al-Nassr u utrci saudijskih klubova spreman otići najdalje.

Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Iako su zimus napravili spektakularan posao, dovevši u svoje redove Cristiana Ronalda, u Al-Nassru ipak nisu uspjeli doći do titule prvaka Saudijske Arabije.

David De Gea Ništa od dogovora, De Gea je nakon 12 godina napustio Manchester United i ostavio upražnjeno mjesto prvog vratara divider

Ostali su pet bodova iza Al-Ittihada, koji je jedan od četiri saudijska kluba u koji je ovo ljeto ušla jaka financijska injekcija. Uostalom, oni su za obranu naslova već pojačali svoje redove Karimom Benzemom i N'Golom Kanteom.

Velika ovoljetna transfer bitka

Nije Al-Nassr ostao dužan pa je tako odradio transfere Marcela Brozovića i Hakima Ziyecha, no tu ne misle stati. Iduće pojačanje vide na vratarskoj poziciji.

James Maddison Burna prošlost novog pojačanja Tottenhama: Na Twitteru je žestoko vrijeđao svoj današnji klub divider

Kako javljaju neki portal, uključujući eminentni Goal.com, u Al-Nassru su reagirali istog trenutka kad se pojavila vijest kako je David De Gea slobodan igrač, odnosno kako nije produžio ugovor s Manchester Unitedom.

Iako to još uvijek nije gotovo, odnosno Crveni vragovi bi mogli produžiti suradnju s čovjekom koji se već 12 sezona nalazi na njihovom golu, nema sumnje kako će ponuda iz Arabije itekako zainteresirati De Geu.

Alphonso Davies, Leon Goretzka i Kingley Coman Strah na Allianz Areni: Real Madrid ozbiljno je bacio udicu na Bayernova dragulja divider

United vjerojatno želi svježu krv

32-godišnji Madrižanin posljednjih je sezona znao biti meta ismijavanja, nakon nekih uistinu komičnih izvedbi, no nitko ne može osporiti kako je ipak više bilo onih utakmica u kojima se pokazao kao junak Uniteda.

No, žele li Vragovi na svojim vratima svježu krv, rijetko tko će im zamjeriti, posebno Saudijci koji tu vide svoju veliku priliku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider