Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TWITTER SVE PAMTI

Burna prošlost novog pojačanja Tottenhama: Na Twitteru je žestoko vrijeđao svoj današnji klub

Vjerojatno najveći ovoljetni transfer Tottenhama dolazak je Jamesa Maddisona iz Leicester Cityja.

James Maddison (Foto: Profimedia)

Nakon što nije uspio spasiti Leicester City od ispadanja iz Premier lige, James Maddison napustio je klub u kojem je proveo posljednjih pet sezona, postavši njihov najbolji igrač i engleski reprezentativac.

Njegovo novo odredište je Tottenham, gdje je na predstavljanju imao ogroman osmijeh na licu te nije skrivao zadovoljstvo.

Mladi Maddison otvoreno je mrzio Spurse

No, postavlja se pitanje kako bi na to sve reagirao James Maddison iz 2012. i 2013. godine, tada 16-godišnji igrač unutar pogona Coventry Cityja?

On naime tada nije skrivao svoje negativne emocije prema Spursima, a posebno mu je na piku bio tadašnji njihov najbolji igrač Gareth Bale.

Posljednjih dana isplivale su dvije objave koje je James u međuvremenu obrisao sa svog profila, no s interneta neće nestati zahvaljujući onima koji su ih uspjeli uslikati.

Posebno mu je na piku bio Gareth Bale

"Strastveno mrzim Garetha Balea, smiri se mali majmune. Jack Wilshere je deset puta bolji od tebe", napisao je 2012., čime možemo pretpostaviti kako je tada simpatizirao Arsenal.

Bale je naravno napravio puno bolju karijeru od tada uistinu sjajnog mladog igrača Arsenala, a netrpeljivost prema Velšaninu nastavila se i u proljeće iduće godine.

Tvit Jamesa Maddisona Tvit Jamesa Maddisona (Foto: Twitter)

"Nadam se da će Luis Suarez uništiti Tottenham, ne volim Spurse. Posebno ne onog majmuna o kojem svi pričaju", glasio je taj tvit.

Par mjeseci nakon tog tvita, Bale je otišao u Real Madrid, prema kojem Maddisonu nisu nađene slične objave, no smirio se i prema Tottenhamu. Zapravo, pronađena je tek objava iz 2015. godine, gdje je Cheu Adamsu poželio dobar nastup protiv njegove danas nove momčadi.

Ako je netko od navijača Spursa i zamjerio Jamesu ovakve objave, ponovi li nastupe kakve je pružao u Leicesteru, vjerujemo da bi mu mogli brzo zaboraviti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider