Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srpski Diego Simeone

Dječak neprikladnom gestom narušio lijepu scenu: 20.000 djece navijalo za Partizan

Partizan je napravio zanimljivu akciju i elegantno zaobišao UEFA-inu zabranu, ali nije baš sve bilo lijepo kao na prvi pogled.

Galerija Mladi navijač Partizana (Foto: Screenshot/Twitter)

Partizan je pronašao zanimljiv način za stvaranje atmosfere na stadionu unatoč zabrani UEFA-e zbog navijačkih izgreda.

Zabrana se odnosi samo na osobe starije od 14 godina, pa je beogradski klub organizirao akciju i doveo na stadion 20.000 djevojčica i dječaka za utakmicu Europske lige protiv nizozemskog AZ Alkmaara.

Messi i Rakitić pozdravljaju navijače (Foto: AFP) Messi vraća Rakitića u početni sastav Barcelone: "S njim voli igrati, a svi znamo što to znači" divider

Scena je bila doista impresivna, tribine su bile ugodno popunjene, a inicijativa je naišla i na odobravanje u inozemstvu. Međutim, kamera je uhvatila i scenu koja baš i ne ide u istu rečenicu s lijepom pričom o neiskvarenoj dječjoj ljubavi prema sportu.

Jedan je dječak tako u naletu adrenalina pokazao protivnicima neprikladnu gestu. Usporedbe s Diegom Simeoneom bile su neizbježne, upravo trener madridskog Atletica uveo je proslavu s hvatanjem za međunožje na veliku nogometnu scenu prošle sezone.

Cristiano Ronaldo (Screenshot) Pronađena žena koja je davala Ronaldu jesti kada je bio siromašan: "Bio je najsramežljiviji" divider

Podsjetimo, El Cholo je sličan potez izveo u osmini finala Lige prvaka nakon što je njegova momčad zabila za vodstvo protiv Juventusa. Brzo mu je odgovorio Cristiano Ronaldo, igrač koji baš ''voli'' Atletico, sličnom gestikulacijom nakon hat-tricka u uzvratu.

Teško je reći jesu li ti događaji povezani s mladim navijačem Partizana, ali ne treba isključiti tu mogućnost. Utakmica je na kraju završila remijem 2:2, ali Partizanovi navijači imaju za čime žaliti jer su imali vodstvo 2:1 pola sata prije kraja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider