FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PSIHOPATA U SVOM STILU

Vaso Bakočević zaprijetio novinarima: Ne sviđa mu se kako pišu o porazu protiv Croate

Psihopatu su naljutili medijski napisi nakon poraza od Croate.

Vaso Bakočević (Foto: Instagram)

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević nije najbolje primio još jedan poraz u karijeri, čak 24. po redu. Ovaj put ga je zaustavio argentinski borac Franciso Barrio poznat pod imenom Croata, kojem je morao predati u velikom revanšu na FNC-ovoj večeri održanoj u Beogradu prošlog vikenda.

Bakočević, znan i kao Vaso Psihopata, već je duži niz godina borac koji ne može doći do nekog zvučnijeg rezultata, ali je svojim pametnim radom na društvenim mrežama i trash talkom uspio zadržati pozornost publike, koja ga i dalje očito želi gledati unatoč brojnim porazima.

Vaso je jednostavno mamac za publiku i zna kako se radi posao u borilačkom svijetu. Novi je ispad imao na društvenim mrežama kada je zaprijetio novinarima jer mu se baš nisu sviđali izvještaji nakon poraza od Croate.

"Novinarske smrdine koje me mole za intervjue i poslije stavljaju jajarske naslove kao da me onaj papan izdominirao i poigrao se sa mnom, a ne jedva preživio i pobijedio, sljedeći put će dobiti intervju, ali prije toga ću im zavrtati uši i onda će mjaukati, a to ćemo snimati mojom kamerom. Jajare raspale", poručio je Bakočević.

Crnogorac s beogradskom adresom imao je veliku podršku na večeri u Beogradu, ali Croata ga je ipak pobijedio, čime možda njihova priča nije završena. Argentinac s hrvatskom adresom pristao bi i na treći meč ako mu se ponudi ovakav novac kao u revanšu.

S druge strane, Filip Pejić također bi odradio Vasu, oko kojeg se očito još uvijek dižu tenzije, a tenzije donose novac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider