FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

Brojimo sitno do novog UFC-ovog spektakla: Borba večeri između Santosa i Walkera, vaganje nije prošlo glatko

Još jedan UFC-ov spektakl pratite večeras od 1 sat uživo na gol.hr-u te sutra navečer na Novoj TV.

Sve ljubitelje slobodne borbe večeras očekuje još jedna UFC-ova poslastica iz Las Vegasa. Sve kreće 1 sat iza ponoći, a u glavnom dijelu priredbe čeka nas pet okršaja.

Glavna borba večeri bit će ona između dva zemljaka u poluteškoj kategoriji, Brazilaca Thiaga Santosa i Johnnyja Walkera.

Zadnju pobjedu Santos je ubilježio prije dvije godine protiv aktualnog prvaka poluteške divizije, Jana Blachowicza prekidom u trećoj rundi. U ovaj okršaj ulazi nakon tri uzastopna poraza.

"Johnny Walker je opak tip. Gledao sam njegove borbe, a u ovom trenutku ne mogu odbijati borbe. Vraćam se nakon poraza, tako da moram dokazati da sam jedan od najboljih", rekao je Santos pa dodao.

"Mrzim gubiti, želim povratak, želim dokazati samom sebi da sam jedan od najboljih na svijetu".

Santos i Walker VIDEO Thiago Santos pobijedio prvi put poslije poraza od Jona Jonesa i spasio svoju karijeru u UFC-u divider

Njegov protivnik zvučnog imena i prezimena, Johnny Walker, večeras očekuje sve samo ne laganu šetnju.

"On je legenda u Brazilu, borio se za pojas. On je legenda, vrhunski borac i jako sam sretan što ćemo se boriti. Bit će to velika čast za mene, to samo pokazuje kako su Brazilci kvalitetni u ovom sportu", rekao je Walker.

Na sinoćnjem vaganju nije baš sve prošlo tako glatko. Američka borkinja Aspen Ladd na vaganje je stigla s dva kilograma preko dozvoljenih 53 i pol kilograma.

Odlučila je pokušati još jednom bez odjeće, zatražila paravan, ali se od slabosti umalo srušila. Zbog iscrpljenosti, njena je borba otkazana.

Zbog dva kilograma viška vagu je pao i Mike Breeden. No, ostaje u programu, a 20 posto zarade prepušta svom protivniku Hernandezu.

UFC-ov spektakl pratite večeras od 1 sat uživo na gol.hr-u te sutra navečer u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider