FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte uživo na gol.hr

Mirko iz Japana poručio: ''Baruto je ogroman, ali vjerujem u sebe''

Mirko Filipović se osjeća dobro uoči polufinalnog okršaja s Barutom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za uzbudljivi kraj sportske 2016. godine pobrinuo se naš Mirko Filipović koji je pobjedom protiv King Moa izborio plasman u polufinale Rizin Fighting World Grand-Prixa.

Nova borba na rasporedu je u subotu ujutro po hrvatskom vremenu kada nešto nakon 7:00 Cro Cop i Baruto ulaze u ring Saitama Arene u izravnom prijenosu na GOL.hr-u!  Gledatelji će Mirkovu borbu moći pogledati i na Novoj TV u subotu u 20.55, a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.

Nije lako borcima na Grand-Prixu jer se bore dvaput (a finalisti i tri puta) u samo tri dana. Mirko dan uoči finalne runde nije stigao na predstavljanje boraca. Pretpostavili smo kako se odmarao, što nam je i potvrdio u telefonskom razgovoru.

''Osjećam se dobro. Problem mi je, kao uvijek uhvatiti ritam spavanja. Koristim svaku priliku da se naspavam kad mi se spava bez obzira koje je doba dan'', rekao nam je Mirko koje je u večernjim satima po japanskom vremenu upravo završio trening.

''Čeka me sutra Baruto, ako njega prođem idem na pobjednika meča Aliakbari – Moldavsky. Vjerujem u sebe, vjerujem da ću proći Baruta iako je to ogroman čovjek od 180 kilograma i dva metra visine.''

Cro Cop i Baruto na rasporedu su kao drugi meč programa na Staru godinu. Prijenos na našem portalu kreće od 7:00, a prije Mirka samo je jedna uvodna borba nakon čega slijede oba polufinala.

''Na mojoj su strani brzina i borilačko umijeće. On je iznimno jak čovjek, dolazi iz suma i pokušat će me baciti dolje. Moje je da mu to ne dopustim'', rekao nam je Mirko.

U četvrtak je praktički cijela Hrvatska bila uz Cro Copa i prijenos iz Japana, ne sumnjamo kako će isto biti u subotnjem polufinalu i nadamo se finalu koje će biti posljednja borba večeri.

Raspored borbi Rizin World GP-a (od 7:00 UŽIVO na GOL.hr):

1. Tenshin Nasukawa - Kawika Oligo

2. Grand-Prix: Mirko Cro Cop - Baruto

3. Grand-Prix: Amir Aliakbari vs Valentin Moldavsky

4. Hayato "Mach" Sakurai - Wataru Sakata

5. Gabi Garcia - Yumiko Hotta

6. Kizaemon Saiga - Dillan West

7. Andy Nguyen - Miyuu Yamamoto

8. RENA - Hannah ''Tyson'' Gujwan

9. Hideo Tokoro - Erson Yamamoto

10.Tatsuya Kawajiri - Kron Gracie

11. Grand-Prix finale
 

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider