FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo!

Mirko nije došao na predstavljanje, Baruto se našalio: ''Nadam se da će doći do sutra''

Dan uoči finalne runde Rizin World Grand-Prixa borci su odradili sučeljavanje pred medijima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu rano ujutro čeka nas nova borba Cro Copa, ovaj put protiv Baruta s kojim će se naš borac boriti za finale Rizin World Grand-Prixa. Mirko Filipović i Baruto bore se u drugom meču spektakla koji po hrvatskom vremenu kreće u 7:00 uz izravan prijenos na GOL.hr-u.

Dan nakon fenomenalne pobjede Cro Copa protiv King Moa i dan uoči finalne runde borbe za Grand-Prix, koja je počela još u rujnu, polufinalisti su izašli na sučeljavanje prije nego što su vaganje odradili sudionici ostalog dijela programa.

Nakon što su jedan pred drugog stali prvi polufinalisti Iranac Amir Aliakbari i Rus Valentin Moldavsky, Estonac Baruto pozirao je sam. Cro Cop se nije pojavio na ovoj medijskoj obavezi jer je odmarao.

Baruto je dao izjavu pred medijima, ali na japanskom kojeg je dobro naučio kao sumo borac (pogledajte na snimci nakon 00:40:00).

''Nadam se da će doći do sutra'', našalio se Estonac i nasmijao okupljene.

Budući da ovo nije bilo službeno vaganje, koje je odrađeno dan uoči četvrtfinala, nije se radilo o nekom jako važnom događaju pa štete za hrvatskog borca neće biti. Između borbi su samo dva dana i svaki odmor dobre dođe.

Srećom, ozljeda za Mirka u meču s Lawalom nije bilo, što je otkrio Stipe Drviš u videu objavljenom na Facebooku. Mirko je od svih polufinalista imao najtežeg protivnika i najtežu borbu, a pred Baruta će stati kad to bude stvarno potrebno – u subotu ujutro.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider