FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživajte!

Lucky Punch: Ludi UFC mjesec, mala škola Karate Kida i može li uopće Volkanovski izgubiti

Lucky Punch donosi zagrijavanje za UFC 290 i UFC 291 spektakle.

Nakon dva i pol mjeseca stanke vratio se borilački magazin Lucky Punch. Zelg je od tada nabacivao masu, Poki je gubio masu, dok je Vlado po Japanu tragao za izgubljenim duhom legendarnog Pridea.

Pred nama je sjajan mjesec za borilačke fanove kojeg će obilježiti dva velika UFC spektakla. UFC 290 ove nedjelje ujutro te UFC 291 posljednjeg vikenda srpnja moći ćete uživo pratiti na gol.hr-u.

U nedjelju ćemo u Las Vegasu gledati čak dvije borbe za titulu. Večer predvode Alex Volkanovski i Yair Rodriguez kojima je posvećen dobar dio emisije. Zelg u svojoj MMA školi objašnjava što bi trebala biti taktika u borbi za pojas bantam kategorije.

Prije toga možemo vidjeti malu školu Karate Kida u kojoj se Pokrajac ipak pokazao kao vrhunski oponašatelj Ralpha Macha, glumca kojeg pamtimo iz legendarnog filmskog serijala koji je mnogima bio uvod u ljubav prema borilačkim sportovima.

Naš je trojac detaljno analizirao sve borbe koje ćemo gledati na dva velika eventa ovog mjeseca. Dio emisije posvećen je debitantskom nastupu Ivane Petrović, pokrenula se i rasprava o granicama Boa Nickala, nove američke zvijezde.

Tu su kao u uvijek teme iz domaće MMA scene i najava borbe Abrahama Salomona Area, Hrvata nigerijskog podrijetla koji se ovoga vikenda bori u talijanskoj Sieni.

Uživajte u Lucky Punchu!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider