FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ovo smo čekali

VIDEO Jon Jones i Israel Adesanya konačno naletjeli jedan na drugoga: Pogledajte kako je prošao njihov prvi susret

Ovu nedjelju pratite UFC 290 izravno u prijenosu na gol.hr-u, a dok čekamo Alexa Volkanovskog i Jaira Rodgirueza, zabavljaju nas Israel Adesanya i Jon Jones.

Adesanya i Jones (Foto: Screenshot)

Najpopularnija svjetska MMA organizacija priprema se za UFC 290 Volkanovski - Rodriguez na međunarodnom tjednu borbi u Las Vegasu, koji možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, odnosno u snimci kasnije na Novoj TV.

Glavna borba večeri bit će okršaj Alexandera Volkanovskog i Jaira Rodrigueza za ujedinjenje pojaseva u perolakoj kategoriji, a dok čekaju taj okršaj, MMA fanovi zamalo su svjedočili borbi koju su dugo priželjkivali – onu između Israela Adesanye i Jona Jonesa.

Karate Kid Lucky Punch: Ludi UFC mjesec, mala škola Karate Kida i može li uopće Volkanovski izgubiti divider

Njih su se dvojica mjesecima natezali preko društvenih mreža i TV intervjua, čak se i šuškalo kako bi se mogli naći u oktogonu, dok je Jones još bio poluteškaš, međutim sve je jasnije kako od te epske borbe neće biti ništa.

Naime, Jones je u međuvremenu otišao u tešku kategoriju i tamo postao prvak, a Adesanya je još uvijek prvak srednje. Novozelanđanin rođen u Nigeriji imao je kratak izlet u polutešku, ali kad ju je Jones već bio odlučio napustiti i nije se dobro proveo jer ga je pobijedio tadašnji prvak Jan Blachowicz.

Robbie Lawler Ovog vikenda u mirovinu ide jedan od najpopularnijih MMA boraca u povijesti divider

Njih dvojica susreli su se konačno lice u lice u Las Vegasu, ali umjesto koškanja samo su se dobro zabavili. Poslije sučeljavanja su se odmah počeli smijati i kroz smijeh odradili „rundu“ za fanove. Čini se kako ih je prepucavanje na internetu samo zbližilo jer su se ponašali kao dva stara prijatelja koji se dugo nisu vidjeli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider