FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prijenos na gol.hr-u

VIDEO UFC 295 Prochazka - Pereira: Brazilac u svom kutu ima tajno oružje za sjajnog Čeha

Alexu Pereiri u kutu će za Jirija Prochazku na UFC-u 295 biti Glover Teixeira

Na UFC-u 295, koji možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u i snimci na Novoj TV, borit će se Jiri Prohazka i Alex Pereira.

Iako je osvojio pojas prvaka poluteške kategorije UFC-a Jiri Prochazka je nakon meča sa legendarnim Gloverom Teixeirom naglasio samo jedno – odradio sam jako lošu borbu, nisam zadovoljan.

Lucky Punch: Prochazka - Pereira VIDEO Lucky Punch: Miočića i Jonesa očekuje se u oktogonu brže od najava divider

Čeh je definitivno posebna pojava, a više od godinu dana nismo ga gledali u akciji zbog teže ozljede ramena.

"Sretan sam što se vraćam borbama nakon godinu dana pauze zbog ozljede. Sretan sam što sam u pravom treningu i punim pripremama. Pogotovo zato što se borimo u New Yorku u Madison Square Gardenu“, rekao je Jiri Prochazka,

Iako je preživio neke teške trenutke u sudaru protiv Glovera, na kraju je slavio gušenjem i tako upisao 29 pobjedu u 33 profi borbe. Prochazka je došao na velika vrata i dokazao veliku kvalitetu.

"U borbi sa Gloverom… Iz te borbe sam naučio jako puno. Pogotovo što ne raditi u borbi. Spreman sam vladati u ovoj borbi. Želim pokazati ljudima da mogu biti dugo prvak“, kaže Prochazka.

Alex Pereira VIDEO Večer razornih nokauta: Pereira poslije samo 11 MMA borbi uzeo i drugi pojas, Aspinall privremeni prvak teške divider

A Alexa Pereiru, idućeg Prochazkinog protivnika trenira baš Glover koji zna loše strane sjajnog Čeha. Pereira, bivši prvak srednje kategorije, u debiju u poluteškoj imao je težak zadatak – Jana Blachovicza i u prvoj rundi je preživio pokušaje gušenja.

"On voli treninge petkom jer učimo nove tehnike. On ih uči, analizira i to je dobro za sve. Drugačiji stilovi, drugačiji pogled na borbu“, rekao je Glover Teixeira.

Sean O'Malley Dana White promijenio priču? Zvijezda UFC-a uskoro bi se mogla okušati u boksu divider

Kako je borba odmicala Pereira je rastao i na kraju slavio podijeljenom sudačkom odlukom. Brazilac u ovu borbu ulazi kao lagani favorit na papiru. Obojica gotovo sve svoje mečeve završavaju nokautima i s pravom se radujemo okršaju.

"Možete očekivati sjajnu borbu. Veliki show, zato što ću se ja pobrinuti da imamo veliku borbu. Možete očekivati da ovo bude borba večeri. Bit će sjajno“, kaže Alex Pereira.

Sudar Prochazke i Pereire pratite uživo u noći sa subote na nedjelju od četiri ujutro na gol.hr, i u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider